- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
bolondember #109 üzenetére
bekapcsoló gomb :)
-
Mr.Skyline
senior tag
oké
majd ha megyek aludni:) most még nem:)
köszike a segitséget -
Viktor77
titán
válasz
Mr.Skyline #104 üzenetére
Atitool-t eressz rá, 1-2 órát, az elég jól belövi mennyit bír a memó.
-
Mr.Skyline
senior tag
teheát a core-t haggyam és a Memory-t ami most jelenleg 297.00 azt nyomjam fel?
-
Raymond
titán
válasz
Mr.Skyline #99 üzenetére
2.8ns Samsung - a hivatalos orajel 357 Mhz DDR (714 Mhz). Ezen biztosan elmegy, utana probalgass tobbet, olyan 5-10% meg ramehet...
-
Viktor77
titán
válasz
Mr.Skyline #100 üzenetére
2.86-os ramok vannak rajta. Ezek névlegesen 700MHz-et tudnak. De pl. a 9800Pro-kon, nem ritka, hogy 740-en mennek.
-
Mr.Skyline
senior tag
na most akkor nem válaszolsz?
-
Mr.Skyline
senior tag
Pontosan ez:
SAMSUNG 334
K4D26323RA-GC2A
WFG079PA KOREA -
I_Am
veterán
válasz
Mr.Skyline #97 üzenetére
A memoriák hány nanosok? Ha esetleg nem mond semmit a nano szócska, akkor ird le mi van ráírva az egyikre (mindent) és ird be ide.
-
Mr.Skyline
senior tag
oks, akkor hagyom inkább békén
gyárilag azaz default-on a következők az értékeim:
Core: 499.50
Memory: 297.00
Szóval aszondod ez igy teljesen jó!
akkor megintcsak megnyugodtam:)
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
Mr.Skyline #95 üzenetére
A 9600XT gyárilag emelt órajelen megy, sokkal nagyobb pontszámot nem kapsz benchekben és a játékokban meg végleg nem veszel észre különbséget.
-
Mr.Skyline
senior tag
oké megnyugodtam, igazatok van tényleg sokan vannak akik nem tudják megvenni azt amit szeretnének, mind1 zárjuk ezt le! de egyébként van értelme huznom az ATI Tool -al a karit?
-
I_Am
veterán
válasz
Mr.Skyline #93 üzenetére
Megnyugtatlak, a Te géped még nem a telik kategória.:P
-
Mr.Skyline
senior tag
lehet hogy ez most nem ide tartozik, de kicsit néha kellemetlenül érzem magam, csak senki ne essen tévedésbe mert lehet, hogy nekem tellik de megdolgoztam érte, és egyébkéntmeg lehethogy én értelmezem russzol ezeket a válaszokat de mit tegyek hogy ne érezzem magam igy?:F
-
Sanya
nagyúr
3dmark2k1-ben sem értem még el ezt a pontot(és vannak ezzel még így páran,..
-
Mr.Skyline
senior tag
3736 pont, szerintem nem rossz a konfigomtól, főleg hogy a vidkarit mégnem is húztam:DD:DD:DD
-
juhika
csendes tag
-
Alkarcsont
senior tag
-
pufi
tag
-
_Volkovy_
nagyúr
Mennyire volt húzva az a P4?
(mondjuk ha alapból 2.4-es,akkor nem 4500-ra) -
Versus
senior tag
válasz
-=V3rthil=- #80 üzenetére
''Én azt az üveg üdítőt nem raktam volna közvetlenül a csupasz gép mellé'' ... látszik hogy nem ismered a skandinávokat .... üdítő persze ! :)
Előbb versenyeznék velük 3dmark-ban mint ivásban az biztos ! :) -
dark bit
tag
15 000 pont az sok?
(nekem matrox G550 van... :) ) -
-=V3rthil=-
őstag
Én azt az üveg üdítőt nem raktam volna közvetlenül a csupasz gép mellé:C Elég egy rossz mozdulat, és...:)). Egyébként vicces, hogy mekkora felhajtás van azért, hogy egy meglehetősen hitelét vesztett benchmarkban javítsák a rekordokat... Tudom, hogy presztízs meg erre mindenki felkapja a fejét, de akkoris:).
-
Integra
titán
válasz
Alvin_ti4200 #71 üzenetére
MUHAHAHA:)))))
-
Mazka05
őstag
én kaptam 184 pontot 3DMark 03 az alábbi configal :)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Szerintem a 11-es, dehát ízlések és pofonok...:))
-
Raymond
titán
válasz
Es ez hogy tetszik ?: [L]http://www.akiba-pc.com/e107_images/articles/dry/15738_f.JPG[/L]
:DDD
Ez a screenshot az eredmenyrol.... -
Raymond
titán
Itt vannak kepek a teszt-rol es a geprol: [L]http://www.muropaketti.com/sampsa/kuvia/r420_launch/[/L]
Meg par mas dologrol is....
[Szerkesztve] -
Arhel
senior tag
ATI RuLeZ!
[Szerkesztve] -
tozsoo
csendes tag
hali!
Bocs, tudom nem idevág de nagyon fontos lenne!!!
A nfs ug- a mentéseket hová rakja??,Újra akarom rakni a rendszert és nem tudom hol vannak a mentések!!
előre is köszi, csaó -
Thauglor
aktív tag
Ht szép pont bár azé az agyonhajtott géphez annyi h az nv40 4,5 GHz-s P4-el is ''csak'' 12xxx -et ér el tehát elég nagy külömbség!
-
Dassler
őstag
-
Versus
senior tag
Sami Mäkinen ..... nézze meg legyen szíves valaki valamelyik 3dmark-ban a Credits-nél ,mintha csak családtag lenne! :)
-
Johnny
senior tag
Azért én nagyon kíváncsi lennék, honnan van ez a - még nem kapható - kártya. Vagy náluk már a boltokban van ?
-
Esmein
nagyúr
Ez most állat, vagy az? Mert szerintem de. Nem kell sok idő a duplázáshoz, csak 18 hónap.
-
-
Viktor77
titán
válasz
strike-force #55 üzenetére
12700
És a proci, csak 3750-en, mert a ramjaim eddig bírják szinkronban.
[Szerkesztve] -
-
Bazsesz
őstag
:Y Hoppá! 15000 pötty felett! :Y
az ilyen embernek dejó lehet lenni. Hát, asszem a Dio2 nem szaggat neki. :D -
overclk
tag
válasz
Alvin_ti4200 #25 üzenetére
Csak azért írtam, mert ugyanolyan konfigunk van nagyjából és az enyém 17 2XX pontot csinált alapból úgy, hogy minden alapon ment, csak a CPU (2500+) ment 9,5x200Mhz-on.
-
Integra
titán
sajna a kedvencemet nem találtam meg, nagy afro hajű feka oldalról és szív egy óriási jointot és szépen leég miközben füstöl:))
-
overclk
tag
válasz
Alvin_ti4200 #16 üzenetére
A konfigodat elnézve, egy picit kevésnek találom a kitűzött célod. Vagy esetleg valamit félreértettem? :DD
-
Loretto
veterán
uuuuuuuuu.nem hiszem el. ennek nem lesz vége? :(((
-
Matr x
aktív tag
Finnország... és még a hűtés is megoldott, kiteszi a gépet az ablakba...
A szaggatásról: ez az ember nemhiszem hogy játszik. A gépet csak húzza, futtat 50mark-ot naponta :D -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
strike-force #15 üzenetére
Én most a 18000-re hajtok, 17405-öt már láttam:))
-
én először a saját gépemen szeretném látni, hogy 15000et megy 3dmk01-ben... nemhogy 03-ban!!!
-
válasz
Alvin_ti4200 #10 üzenetére
-
Tuninger
addikt
Durva :D De azért ne felejsük el, hogy egy 9800XTvel 10008 pont a csúcs, és ebben a kártyában elméletileg pont kétszer annyi kakaó van... Én nem tartom elképzelhetetlennek a 20000 pontot, de az tuti hogy ahhoz folyékony nitrogén kell :D
-
Integra
titán
ok, holnap az nvidia ráköti egy atomreaktorra a tesztgépet, aztán kiakad a 3dmark, ennek sok értelme van:))
én szimplán azt csináltam volna hogy egy mai túlhajtás nélküli csúcsgépbe raktam volna mindkét kártyát és úgy adok egy mérést mindkettőnek. nálam a korrekt reklám sokkal hatásosabb mint a népbutítás. -
DopeBob
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #10 üzenetére
:C
-
Alvin_ti4200
félisten
-
HarryPlotter
tag
bakker:) nem kispályás. Bár egy év mulva ez átlagos lesz sztem(emlékezzetek vissza, hogy csorgattuk a nyálunkat hogy a ''csúcs'' TI4600-ak nyomták a 11000-12000 pontokat 2001 alatt, holott mindenki GEF2 GTS, vagy Ti200/500 boldog(talan) tulajdonosa volt jórészt, és örült a 6-7000 pontnak ) :))
-
Mosqu!to
addikt
duuurrvaa... nem is olyan rég, még 3dmark 01-ben is nagynak számított aki elérte ezt a ponthatárt. most meg...
azért arra a p4-re kiváncsi lennék, meg a csáveszra is, hogy mért nem egy FX 53-al nyúzta neki, sztem abból még több lett volna.. -
Integra
titán
azt hiszem kezdünk tényleg belekeveredni egy egyre inkább nevetséges számháborúba. az ATi agyonhajtott géppel kitol egy ilyen számot, ilyen kommunikációs taktikát a fószvágen szokott csinálni a maga iparágában, azért én azatitól ennél több észt várok el...
hiába, marad a szubjektív képmegítélés az aktuális monitoron, úgyis az az igazi -
aDamker
aktív tag
Azert irigylem a csokat ,egy ideig nem fognak neki szaggatni a jatekok :DDD
-
DopeBob
addikt
wow
ez nagyon brutál... pedig azt hittem most nV lesz jobb... én kis naív :D
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest