- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanhalen
senior tag
Megy az lejjebb is, még "túl" új
Én sem azt mondtam, hogy bestbuy (most) de gondold csak el mennyi lesz félév, egy év múlva? És ez is HD képes, meg van pár USB-je, szóval külső HDD-t is köthetsz rá a beépített 64Gigán kívül (meg az egész akkora mint egy pen sz'al kb. így értettem) Egyébként: (U.S. dollar / Hungarian forint) * 200 = 44 863.1673 és állítom, ha más is ráharap az ilyen kütyük készítésére, meg elterjed, akkor félév és 30000. Nem egy 8000 (12) az igaz, de nem is csak egy nyákot kapsz pár csatival meg egy ARM chip-el és játssz vele
Szerintem az ilyesfajta kütyük elterjednek a közeljövőben. az sem lepne meg, ha pár éven belül úgy hordanák őket, mint egy időben a peneket, vagy karórába építve.
-
moli.hu
őstag
ezt nem kene inkabb a topikban megbeszelni?
ennel a 2 disztributornal meg az is jobb megoldas lett volna, ha kihirdetnek egy helyet es idopontot, es beszorjak a nep koze a cuccot, hadd oljek egymast erte. -
Ruuwa
tag
Kíváncsi vagyok, hogy a farnell.com-nál leadott rendelést hogy fogják eljuttatni ide. Mert ha a hazai viszonteladón keresztül, akkor miért nem lehet rendelni náluk; ha meg nem, akkor minek a viszonteladói hálózat?
Egyébként arra tudok csak gondolni, hogy az "egy személy (rendelés), egy RPi" korlátozás miatt történt az egész, mert a farnell felé úgy jelenik meg a viszonteladó, hogy kér XX darabot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Próba
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Home server / házi szerver építése
- Path of Exile (ARPG)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Okos Otthon / Smart Home
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest