- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
Ez volt???[link]
-
szupermacs
veterán
Nekem csak a látványos és már viccesnek ható időhúzás nem tetszett. És elhiszem, hogy mindenki jobban ért nálam a focihoz, sosem voltam nagy rajongó. Viszont örülök az eredménynek. Nagyon jó meccs volt. Majdnem sírtam is tőle.
-
buherton
őstag
válasz
szupermacs #20 üzenetére
No szerinted a portugálok nem ezt csinálták volna?
Max nem ilyen látványosan. Az mindent elárul, hogy mindkét edző integetett a játékvezetőnek, hogy fújja már le.
-
dugynok
senior tag
válasz
szupermacs #20 üzenetére
A foci nem csak arról szól, hogy futunk és rugdosunk... Ilyen esetben ezt kell csinálni, időt húzni. Jobban tetszett volna, ha támadunk, de egy kontrából gólt kapunk? Vagy a nagy támadásba valaki(k) lesérül? A cél ezt követelte meg, biztos nem maguktól csinálták, az edző utasította őket. Véleményem és a végeredmény szerint jól döntött...
-
G-Guts
aktív tag
Nem akartak a portugálok direkt szopóágra kerülni. Pont ellenkezőleg! Az olasz, spanyol, német, francia, angol válogatottat akarták elkerülni. Ha másodikak lettek volna, akkor őket kapják. Remélték, hogy a harmadik hely lesz meg nekik. Nem akartak kontrából gólt kapni, mert akkor tuti kiesés. A végén, amikor kettő magyar hátul passzolgatott, ez volt az egyik jel. A második - még nagyobb - jel volt, mikor a végén, fél perccel a lefújás előtt náluk volt a labda. Megcsinálhatták volna, hogy előre küldenek pár játékost a gól érdekében és a középpályáról indítanak egy utolsó támadást. A kevés hátralévő másodperc miatt már úgy sem lett volna ideje a magyar válogatottnak kontra támadást indítani. Ehelyett a középpályánál kényelmesen passzolgattak. A harmadik jel, hogy a végén a portugál játékosok, főleg C. Ronaldo-t mutatták, tapssal vonultak le a pályáról. Nem látszott rajtuk kitörő öröm, kicsit kényszeredett volt az arcon a mosoly, de tapsoltak. Kiesés tudatában tudjátok mikor tapsolt volna Ronaldo... Nem borult el a portugálok agya, jól taktikáztak, nem akarták megkockáztatni a kiesést. Jó volt ez így.
Nagyon jól játszottak a portugálok és szépen is játszottak. Remélem lealázzák a horvátokat.
A magyar válogatott nem egy gyengén játszó portugál csapat ellen harcolta ki a sokgólos döntetlent, hanem egy jól játszó portugál csapat ellen, akiknél a világ egyik legjobb játékosa kétszer is betalált! Ez mindent elmond. Így sokkal többet ér ez a döntetlen!
-
Petyyyyy
addikt
Soha nem fogjuk szerintem megtudni miért ez lett a végeredmény. Annyi lehetséges opció van, hogy öröm nézni.
Lehet titkon megegyeztek a háttérben, hogy ha most hagytok minket továbbjutni, akkor majd kipottyantjuk később a svédeket pl. De lehet épp elég volt a döntetlen, ahogy az a centin meg volt írva.
Lehet pont azt az instrukciót kapták, hogy jó az x. Ha olyan infót kapnak, lehet bevarrják a negyediket is.
De szóba jöhet még a szándékos altatás, a nem hajtsuk túl magunkat, csak maradjunk bent, stb, stb.
Túl sok változós a dolog.Hogy az EB legjobb meccse volt, az szerintem vitathatatlan. Ezen egyik háttérinfó sem csorbíthat. Mi rúgtuk a gólokat előbb, azért ez nem piskóta.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szerintem is jók voltunk, bár az a 3 kapott gól sok.
Topikindító első mondatában *küzdelem akart lenni gondolom. Kéretik javítani!
-
guftabi96
addikt
Én nem igazán szeretem a focit, de azért a VB-t és EB-t szoktam nézni, viszont még így is nagyon nagy élmény volt, és őszinte gratulációm a válogatottnak.
-
Egon
nagyúr
Nem utazhattak döntetlenre, ugyanis ha az osztrakok nyernek a portugálok kiestek volna,
Nem nyert. Ezzel a forgatókönyvvel helyet cserélt volna Izland és Ausztria (előbbinek 2, utóbbinak 4 pontja lett volna), a portugáloknak meg 3 ponttal ugyanúgy 3. helyen jutottak volna tovább, mint így.
Ráadásul Izland a meccs eleje óta vezetett, kevés sansz volt arra, hogy az addig gólképtelen osztrákok kettőt vágnak. Ezen túlmenően, a másik meccs nagy részéebn iksz volt az eredmény (nagyon a végén született a győztes gól), az iksz pedig portugál 2. helyet jelentett volna... -
bhonti
aktív tag
Nemtom, szerintem Király helyén is meg lehetett volna próbálni valaki mást.
-
Egon
nagyúr
Szerintem sokkal inkább arról volt szó, hogy kikapni nem akartak: ha támadtak volna, azzal azt kockázatták volna, hogy kapnak egy (újabb) gólt, és a vereséggel kiesnek (persze hátrányban muszáj volt támadniuk).
Mindenesetre jobb értékmérő lett volna, ha a kieséses szakaszban találkoztunk volna velük: ott nem lehet így taktikázni (illetve nem érdemes). Nem biztos, hogy mi jöttünk volna ki jól belőle.
Ezzel együtt szvsz nem szabad most méricskélni: szimplán örülni kell... -
nemlehet
őstag
Igen nyílván direkt szopóágra akartak kerülni. Milyen jó is a döntőbe az olasz/spanyol, német, francia meg angol válogatotton átverekednie magát a portugáloknak
De végülis így a döntőben őket már nem kaphatják....
CÖRÖHÉTen jól látszódott a frusztráció, nagyon akart, de nem ment több. A gyors válaszgólok meg nem olyan ritkák, fellelkesültünk és felnyílt a védelem, azért van annyira jó és gyors a portugál támadósor, hogy ezt simán kihasználják, és CR továbbra is a világ egyik legjobb játékosa akinek 90 perc alatt ha csak 2 villanása van az is elég.
-
dugynok
senior tag
Fantasztikusan játszottak a srácok, gyerekkorom óta vártam arra, hogy megint minőségi válogatottat lássak.
Lazán játszottak, ott voltak fejben, és ne felejtkezzünk meg Dárdairől és Bernd bácsiról sem, hisz nekik köszönhetjük, hogy összerakták a csapatot -
sztanozs
veterán
Szvsz a portugálok szigorúan döntetlenre utaztak. Nem véletlen rúgtak szinte rögtön mindig egy gólt, aztán ment a labdahajkurászás.
-
szabonagyur
félisten
Ez most tényleg jó meccs volt, és ez volt a pont amikor a magyarok megmutatták mit tudnak. Nem a korábbi meccsek, itt volt az igazi játék.
-
buherton
őstag
Az osztrákok kiestek, pedig ők voltak a titkos esélyesek -> Olyan titkosak voltak, hogy ők maguk sem tudták
.
Elképesztő, egyszerűen elképesztő. Veretlenül csoport első a magyar válogatott. Tegye fel a kezét, aki erre számított? Történjen bármi a nyolc döntőben, ők már győztek.
MOD: mindenre számítottam, de arra nem, hogy a portugáloknak kell majd hanyatt-homlok követnie a válogatottunkat.
-
alcsa
senior tag
Nagyon jo meccs volt szerintem
, csak igy tovabb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest