- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubacsino
aktív tag
Nem vagyok thechguru, nincsenek extra igényeim. De elvárnám, hogy egy böngésző tegye az alapvető dolgát.
A keleténél többszőr ütközőm olyan problémába, hogy az FF nem nyit meg egy weboldalt. Csak malmozik, rabólja az időmet, eszi az életemet mint a rozsda a fémet. Az sem kizárt hogy a Chrome-al is így járok, majd most kiderül, hogy user error -e...
A másik a szemmel látható sebesség különbség.
Ha minden feltétel adott a gyors netezéshez akkor a szűk keresztmetszett ne a böngésző legyen.
Egyenlőre olyan érzés mint amikor egy 20 éves átlagautóból átültem volna egy 0km es átlátgatóba. Hasonló, csak itt működnek még a dolgok. Hogy ennek mi az ára, már nem érdekel. -
Gdi
senior tag
A legkönnyebben reprodukálható az korosodó intranetünk admin felülete lenne. De nem publikus. (Erre értettem kimondottan a kókány JS-t is) Szóval ennek oka inkább a készítéskor elbarmolt valami lehet.
A másik egy parexel.ambrahealth-es oldal, ahova kísérleti kezelésekben résztvevők röntgenfelvételei kerülnek... nyilván ez sem a nagy nyilvánosságnak készült tesztelésre.
Volt pár Magyar Államkincstáras oldal is ami problémába ütközött.A sima buildet kb 71-72-es verzió körül váltottam ESR-re, amivel egészen a 91es előttig még ment is. Azóta azzal sem.
Új (üres) profillal is.
Default install, ritkán állítom szigorúra a követés védelmet. (Ezeken a gépeken pld nem volt)
Végpontvédelmi szoftverek vagy hálózati dolog sem szólhat bele, több helyről próbáltuk.Ha eszembe jut/belefutok újra valamibe, amit be tudok jelenteni, akkor dobok nekik egy ticketet.
http://bash.hu/2765
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest