Új hozzászólás Aktív témák
-
huncut123
tag
Jók ezek a hibrid megoldásoknak a lég hűtés része mennyire halk terhelés alatt, mert csak a VRM-et meg a RAM-okat kell hűtenie, de akkor már szerintem egy fullcover blokkot is rá lehetne tenni a kártyára, és akkor már nem kellene 3 slot neki csak 1.
-
Scholes9
nagyúr
Nem Földi halandóknak való ez
Persze a csúcsot mindig is meg kellett fizetni.
-
Athos981
csendes tag
Ez nem egy rossz megoldás.. gondolom a full cover részből jönnek a hőcsövek a ventik előtti bordákhoz..
Viszont a tuning elég gyenge... -
Enton
addikt
Én a hátlapra is raktam volna még akár egy plusz egész vizesblokkot csak hogy biztos ami biztos alapon akár ventik nélkül is menjen egy kis hangtalan erőműként!.
Tetszik amúgy de valószínűleg inkább veszek kicsit olcsóbbért Gainward Phantom 970-980-at az is elég lesz nekem FHD-ra.
Vagy neadj isten ha király lesz az új AMD széria akár az is lehet belőle még. -
h1mpi
félisten
Legalább van valami custom féle megoldás...
-
Ruuwa
tag
Nem azért szoktak vízhűtést tenni ezekre a kártyákra, hogy elhagyhassák a 2-3 ventillátort a kártyáról, ami "csak" helyben kavarná a meleg levegőt?
-
törölt tag
Hogy oldották meg hogy a víz és a HP is !optimálisan! tudja elvinni a hőt mondjuk a GPU-ról?
Lehet Inkább megvárnám az FC-blokkot hozzá, +40..50K nem számít érvágásnak ezen a szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest