- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassi
őstag
Ez engem nem hat meg egy olyan cégnél, amelyik évente 11 milliárd dollár profitot termel.
Nem is pénzkérdés elsősorban, inkább szervezési.Már történt velem olyan, hogy egy Intel grafikus kártya driverének frissítése hazavágta a szintén Intel-alapú RAID-et. Nem egyértelmű specifikációk, bürokratikus akadályok okozhatják ezeket leginkább.
Ezzel együtt az Intel nem lóg ki a mezőnyből, csak tőlük valahogy ennél több lenne az elvárás. Ők a 0. perc óta benne vannak a PC-iparban, hihetetlen, hogy még mindig nem mennek flottul a dolgok.
-
MongolZ
addikt
Szerintem egy vevőt hullára nem érdekel, hogy mi miatt rossz a driver, csak azt látja, hogy rossz, és kész. Ennek ellenére marhára meglepő, hogy mekkora részesedésük van a piacon. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan pillanat, amikor a vásárlók rájönnek, hogy az Intel hosszútávon nem foglakozik velük.
Szerencsére engem nem érint a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Gaming X Trio 3060
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest