- DIGI Mobil
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Teljesen elektromos gyártó lesz a Volvo, közben megjött a C40 reCharge
- [Re:] Honor 9X - x-edik alkalom
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- [Re:] Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Telekom mobil szolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Hozzászólok Aktív témák
-
CptAdamica
addikt
Jól néz ki, de most már ciki lenne visszatérni a kamera lyukra, ha már volt popup kamera...
Megyen!
-
zozzo72
aktív tag
Ez a Oneplus széria mindigis jó volt.
-
gattolino
aktív tag
Végülis nem nagyon tudnak még a pop up kameránál jobb alternatívát és valamit mindig újítani kell külsőre is, hogy megvegyék. Ja meg persze árat is emelni.
-
Juhaszatti
őstag
A kameralyukkal önmagában nem lenne baj, de számomra kicsit szokatlan lenne azon az oldalon. Viszont motoros kamera nélkül a végén még az IP védelemig is eljutnak.
-
GoldhandRent
senior tag
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
majd a PRO megint popup lesz
i7 6700K @ 4.2GHz ; Gigabyte GTX 1070 Xtreme Gaming | Play Station 4 PRO 500M Limited
-
Viper26
nagyúr
Bízzunk benne, hogy egyik sem lesz 5,5"-nél nagyobb.
OnePlus 8T | Garmin fenix 6 pro
-
gattolino
aktív tag
válasz
CptAdamica #7 üzenetére
Biztos viccnek szánta, szerintem már a 6,55 is kicsinek számít náluk. Így valszeg 6,67 lesz a kisebb és 6,9-es a pro
-
Obyboy
addikt
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
Én sem értem mi viszi rá őket ha tényleg beújítják a kamera lyukat. Inkább integrálja a kijelző alá a kamerát és akkor se lyuk se popup.
"Mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval birkózni a sárban. Idővel rájössz, hogy ő ezt élvezi."
-
forgonati
őstag
Az lessz a poén, ha tényleg kameralyuk lesz, viszont IP védelmet megint nem kap. Röhögnék nagyon, a trollkodás mesterfoka lenne
Keelah Se'lai!
-
nozs23
őstag
Valamiert borzasztóan unalmas szamomra ez a marka. Mind kinezetre, mind tartalomra. Valahogy semmi kiemelkedo nincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
arn
nagyúr
Lassan visszajutunk az erzekelosavig :)
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
marcarc
senior tag
Csak akkor lennék hajlandó megvenni a 7 Pro után ha legalább 5500 de inkább 6000 Mah-s akksi lenne venne. Más különben biztos nem kell ilyen lyukas kijelző.
-
nozs23
őstag
válasz
GoldhandRent #16 üzenetére
Csupa szív ez a gyártó.
-
Viper26
nagyúr
válasz
CptAdamica #7 üzenetére
Miért ne lenne? Zsebben féltégla, egykezes használat kizárt, kinek jó az?
OnePlus 8T | Garmin fenix 6 pro
-
ates
aktív tag
Első pillantásra Meizu 16-os széria előlapi megoldását véltem látni, de (sajnos) nem.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Én a 9Tre várok
-
csorbajeno
addikt
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
Valószínűleg a kijelző alatti megoldás még nem teljesen kiforrott dolog, viszont vízálló telefont akarnak kiadni IP68-as védelemmel. Emiatt megérteném a visszatérő kameracseppet, minden más esetben egyetértek veled, ciki lenne.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A sima és a Pro modell renderképeihez is hozzájutottak, a korai kiszivárgás mégse jelent év eleji startot egy internetes forrás szerint.
- Remek áron eladó üzleti kategóriás Hp Elitebook 840 G3 /i5/6.Gen/8Gb/256 ssd/fhd/garancia/
- Packard Bell Laptop, 17.3" HD+ LED, I5 2430M CPU, 6GB DDR3, 640GB HDD, AMD HD6650 1GB VGA, HDMI, USB
- Szép állapotú - független iPhone 8 plus 256GB - garancia - szürke
- Domyos t900 C futópad, újszerű
- LG WING 128GB Aurora Gray Karcmentes! LG Vásárlás! Garancia : 2021.11.12
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Green Tech Innováció Zrt.
Város: Szombathely