Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz hejesírásó #5 üzenetére

eleinte csak vásároltam, mivel itt találtam a legolcsóbb hardvereket a neten. innen raktam össze a gépem, majd ha változtattam itt adtam el, és itt vettem az újat. később ismerősöknek, rokonoknak segítettem, ha fejleszteni akartak. nem 1x a postaköltséget és az utalási költséget is buktam. aztán 1 éve megszűnt a munkahelyem, és unalmamban elkezdtem cserélgetni az alkatrészeimet, főleg a vga-mat. mindig annyiért vásároltam, amennyiért 1 hónapon belül el is tudom adni. ha valami jó árban van, és kíváncsi vagyok a teljesítményére, akkor megveszem. tesztelgetem, használom pár hétig, aztán eladom, mert meguntam. a "váltásoknál" volt már nyereségem, persze elenyésző.
    egyfajta hobbi: mindig más kütyüm van (amit tesztelgethetek), nem kerül pénzbe(néha plusszos), és néha találkozok új arcokkal (értelemszerűen személyes átvételnél).

törölt tag

33. telefonokhoz kártya függetlenítő kártya - mivel illegális tevékenységet lehetővé tevő eszköz árusjtani tilos

idáig többen legálisan hirdettek turbosimet, azóta megváltozott a modik véleménye ezzel kapcsolatban, vagy csak én értelmeztem félre?

amúgy jó elgondolás, csak most nem tudom, h bazárnak minősülök, mert 1 éve munkanélküli vagyok, és adok-veszek unalmamban :)

Új hozzászólás Aktív témák