Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kihívót kap a Red Magic?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
Mar azthittem hogy felbehagytad a storyt, koszi az uj reszert
Durva amikor realizalodik bennunk a hasizom fontossaga. Nekem meg sohasem volt atvagva tehat nem hasonlithato a tiedhez, de volt mar par olyan hasizomlazam hogy egy kerek hetig atkoztam magam.
Agyrol valo felkelesnel a "hernyo-modszert" hasznaltam(patent pending) amikor is hasra fordultam es ugy probaltam meg magam negykezlabra tolni, majd doldalra evickelni es egy foldre letett labbal valahogy ket miatyank kozott kiegyenesedni. Fun times...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Augusztus 25.-én vasárnap volt az utolsó műtétféle. Ekkor - mint korábban írtam - már csak a külső varratot zárta a...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest