Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi113
tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Tökéletesen egyetértünk. Ne hajkurásszuk a számokat. A 12 megapixeles kamerákat én is feleslegesnek tartom.
Én egy 5 megapixeles, kompakt fényképezős méretű érzékelővel lennék elégedett. Ebből az utóbbit hozza az előbb említett N8.
De maradjunk a videofelvételnél.Aki N93/N95/N82 trióval kamerázott, azt látta hogy mit lehet kihozni a VGA felbontásból. Ugyan olyat vesznek fel mint a kompakt kényképezőgépek. Semmivel sem rosszabbat. Úgyhogy szerintem tovább lehet lépni. De sajnos a folyamatos fókuszálás sem a telefonoknál, sem a kompaktoknál nem jellemző.
Szerintem ezzel együtt kéne meglépniük a 720p-t.Nekem egy Omnia HD-m van, folyamatos fókuszt nem tud, csak pre-focust (bár az is valami), de így is jobb az eddigi összes telefonos, és a legtöbb kompakt fényképezős tapasztalataimnál (a folyamatos fókusz azért VGA-ban is gyalázza a fixfókuszos 720p-t).
Persze az is lehet hogy én fogtam ki pocsék kompaktokat, dehát csak nem

Kíváncsi lennék valóban milyet vesz a SonyEricsson Vivaz, a folyamatosan fókuszál 720p-ben (nem-nem, youetube-os videókban nem bízok meg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128 GB fekete Midnight
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én egy 5 megapixeles, kompakt fényképezős méretű érzékelővel lennék elégedett. Ebből az utóbbit hozza az előbb említett N8.