- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi113
tag
válasz
Cyberpunk #29 üzenetére
Tökéletesen egyetértünk. Ne hajkurásszuk a számokat. A 12 megapixeles kamerákat én is feleslegesnek tartom.
Én egy 5 megapixeles, kompakt fényképezős méretű érzékelővel lennék elégedett. Ebből az utóbbit hozza az előbb említett N8.
De maradjunk a videofelvételnél.Aki N93/N95/N82 trióval kamerázott, azt látta hogy mit lehet kihozni a VGA felbontásból. Ugyan olyat vesznek fel mint a kompakt kényképezőgépek. Semmivel sem rosszabbat. Úgyhogy szerintem tovább lehet lépni. De sajnos a folyamatos fókuszálás sem a telefonoknál, sem a kompaktoknál nem jellemző.
Szerintem ezzel együtt kéne meglépniük a 720p-t.Nekem egy Omnia HD-m van, folyamatos fókuszt nem tud, csak pre-focust (bár az is valami), de így is jobb az eddigi összes telefonos, és a legtöbb kompakt fényképezős tapasztalataimnál (a folyamatos fókusz azért VGA-ban is gyalázza a fixfókuszos 720p-t).
Persze az is lehet hogy én fogtam ki pocsék kompaktokat, dehát csak nem
Kíváncsi lennék valóban milyet vesz a SonyEricsson Vivaz, a folyamatosan fókuszál 720p-ben (nem-nem, youetube-os videókban nem bízok meg). -
szabi113
tag
Azért az Omnia HD is tud multitaskolni rendesen
62 app egyszerre
www.youtube.com/watch?v=ieSR97Ar8EwÉs alapból még a Task váltó is hasonlóan néz ki mint az N900-nál (vagy mint a Smybian^3-nál). A Task váltó teljesen live, ha valami fut a háttérben akkor az mozog a Task váltóban is
Vagy az N82-őn 66 app egyszerre:
http://www.youtube.com/watch?v=n2LR22RFFOA -
szabi113
tag
A Nokia is úgy döntött hogy készít egy 12 megapixeles telefont, de ők azt mondták, hogy "nem vagyunk hajlandóak sz*rt csinálni" Ennek lett az eredmény, egy elég jól eltalált kamera egység, viszonylag nagy képérzékelővel, és széleslátószögű lencsével.
http://mobilarena.hu/hir/nokia_n8-00_a_12_megapixeles_kamera_titkai.html
Nem, nem ért fel egy rendes, nagy fényképezőgéppel. De ez sosem volt cél. Legalábbis szerintem. -
szabi113
tag
“Lehet, hogy a június 7-én bemutatandó készüléket iPhone HD-nek fogják hívni?”
Még szép hogy iPhone HD lesz a neve. Mégis mikor lehet még elsütni ezt a nevet?!! Jövőre, vagy azután jól hangzana? Ugye hogy nem, akkorra már rég lefut a HD láz.
Meg mire ténylegesen kapható lesz, addigra már szégyen lesz ha ismét csak VGA-t fog tudni.Amúgy a 3GS is simán képes lenne a HD felvételre. A Samsung GT-i8910 Omnnia HD hardvere 100%-ig egyezik a 3GS-el. És simán veszi a HD anyagot.
Aki szerint nincs értelme 720P-ben felvenni telefonnal, az vegyen egy régi 6230-as nokiát és filmezzen 128x96 pixeles felbontásban 10fps-el
Igen is van értelme, ha nem csak a számokkal dobálóznak, hanem tartalom is van mögötte. De csakis akkor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest