- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
siraly84
csendes tag
Sziasztok !
Keresek 1 komplett MULTIMEDIÁS szórakoztató kütyükkel felszerelt asztali gépet.
Nem olyan könnyü dolog ez számomra mert nem vagyok infoguru.
A valamelyik rádióban hallotam hogy egy számítógép gyártó kijött egy luxus géppel.
Ami játékra is használható de lényegébe egy komplett multimédia center.
2db Tv állomásról előre beprogramozva folyamatosan tud a HDD re rögzíteni, rádió vevő, dvd író olvasó 5.1 es hangfalakkat is rá lehet csatlakoztatni.Projektoros kivetítőre küldhető a felvett képek
, és még így tovább folytatták az okos összehangolások sokaságát és mindez 1db gépbe bele integrálva.
Nem akarok az alkatrészek tunerkártya hifitorony, hangkártya, hangfalak, erősítő stb össze hangolásával és dugogatásával szenvedni.
A célom hogy kábel tvről vennék fel műsorokat sorozatokat, amíg nem vagyok othon. Ami tetszene megvágnám (ki belőle a reklámmal).Mind ezt tökéletes térhattás mellet
Családi fotok szerkeztgetése prezentációk készítésére is használgatnám.A cégnevét nem árulták el mert nem reklám volt a cél.
Hallott valki valamit erről a gépről?
1 évvel ezelőtt 300 ezer Magyar forintnak megfelelő euróért árulták.Nagyon háláslennék ha egy linket tudna valaki küldeni a
siraly84@citromail.hu raTehát ha vagy valaki várom válaszod
Üdv Dávid
-
dezz
nagyúr
1080p-hez (*) máshol is még jópár év kell, mivel ilyen műsorszórás most nincs, csak 1080i.
Abban viszont talán már jövőre lesz Barátok közt.* Már ami az 1080p50/60-at illeti; az 1080p24/25/30 átvihető logikailag 1080i50/60-ként, majd egy inverz telecine után visszakapjuk a 24/25/30p-t -- azonban ez csak mozifilmekhez megfelelő.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Komplikato #23 üzenetére
Gondolom, majd lesznek blue-ray írók is beépítve. Számítógépen, hogy le tudd olvasni arról a vinyóról a felvett műsorokat az már csak szoftver kérdés. Egyenlőre viszont semmi miatt nem kell aggódni, mert mire itthon 1080p-ben akarod felvenni a Barátok köztet lesz vagy 2020.
-
Ijk
nagyúr
Szerintem a szolgáltatók kínálnak olyan boxokat is amelyikben van vinyó, így lehetséges a rögzítés. De egyenlőre nehéz arról beszélni ami még nincs.
-
dezz
nagyúr
A HDCP-t (ami benne van a HDMI-ben is és a most terjedésnek induló DisplayPortban is - legalábbis filmlejátszásnál feltétel) azért vezették be, mert a filmkiadók nem járulnak hozzá a filmek eredeti digitális minőségben való másolásához. Ha tárolni akarod, PVR-es (vinyós) set-top-box kell. Illetve van néhány HDTV is beépített vinyóval, talán azok tudnak felvenni HDMI bemenetről is (nem csak a beépített DVB-C v. -T tunerjükről).
De biztos lesz majd valami okosított megoldás, csak éppen az illegális. (Ez persze sokakat nem fog zavarni.
)
-
Twinsen2
tag
valami trükközést kitalálhatnának hogy HDMI-ről is lehessen felvenni anyagot, mert ennek igy nemsok értelme van.
-
PPeter
addikt
Kíváncsi lennék, hogy milyen felbontásokat kezel konkrétan, ugyanis a "legfeljebb 1080i" igazából nem mond semmit, hiszen az 1080p50/60 amúgy sincs sehol a világon, ha meg tud ugye 1080i50/60-at, akkor simán tudhat 1080p25/30-at is akár.
-
denes242
aktív tag
Most nem azert de kabeltevebol/bluray lejatszobol hogy vennel fel HD musort ha nem analog kimenetbol?
Kozvetlenul a falbol - kabel eseten - bajos dolog, mert minden szolgaltato valami sajat specit (ketiranyu ) protokolt hasznal. HDMI kimenetbol nem vehetsz fel, hiszen azt tiltjak. Akkor honnan? -
Gregorius
őstag
Mivel mindegyik videobemenete analóg, ezért nem használata nem ütközik a digitális másolásvédelmi eljárások megkerülését tiltó jogszabályokba.
Hát a nem használata tényleg nem ütközik semmibe.Szerk: pardon, látom már megelőztek.
-
komako
csendes tag
Szerintem ez egy apróbb elírás - Mivel mindegyik videobemenete analóg, ezért nem használata nem ütközik a digitális másolásvédelmi eljárások megkerülését tiltó jogszabályokba.
Komako
-
komponens bemenet? 2008-ban ugyanmár kategoria ...
-
detroitrw
addikt
értem én a problémád
meg szerintem is egy kicsit furi ...
biztos lesz olyan verzió /vagy gyártó/ belőle ami orvosolja ezt ...
bár személy szerint jobbnak látnám ha rack funkciós vinyó lenne hozzá
mert a kiírásához vagy átdolgozásához úgyis csatizni kéne a PC-hez /de legalább nem lenne PC only/
vagy akár Ki-fli /wifi/ is lehetne rajta ha már mindenféleképpen kell a PC jelenlét
s ahoz meg csak egy sync progi kéne ...(#6) GIJoe: de lehet hogy a készülék ismeri fel a PC-t hogy: nesze ilyen particiók vannak hova másolja?
vagy akár külső usb vinyót /pendrive/ is felismerhet /mivel kijelzője is "van", TV/ -
GIJoe
addikt
USB 2.0 interfész ?
Olyan drága lenne a Firewire v. eSata?
-
jasohn
tag
Jó-jó. De milyen nevetséges már, hogy hozzá kell kötnöm a PC-hez, amikor egy beépített vinyóval minden hercehurcát, kompatibilitási gondot, driver problémákat, vezeték kötegeket és persze helyhiányt meg lehetne spórólni.
Az oké, hogy nem kell a PC-n tárolnom de egy külső vinyóval már 3 tagú lesz a társaság amivel fel tudom venni, míg beépített merevlemezzel csak maga a konverter lenne -
detroitrw
addikt
mindenesetre szerintem jobb ez mint egy asztali dvd felvevő, az más kérdés hogy nem tudnád érdembe kihasználni
(#1) jasohn: írják a cikkbe hogy usb-n keresztül tud PC-re másolni, az nem derült ki hogy a PC mint adattár szerepel vagy mint ahogy a scenner hogy felismeri a készüléket és PC-n döntöd el az adattárolás helyét ...
-
jasohn
tag
Kérdezem én.
Nem lenne egyszerűbb egy beépített merevlemez és arra tudná tölteni a videókat és nem kell a géphez kötögetni, a vezérlést meg ugyan úgy távirányítóval meg lehetne oldani.
Sztem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest