Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peet

senior tag

Teljesen igaza van az előttem szólóknak, én is az mkv támogatást várnám már, hiszen ma már szinte minden asztali DVD lejátszó kezeli a divx-es filmeket. Vesz az ember 5-10 ezerért egy asztalit USB csatival, rádug pl. passportot és kész is. Időnként meg feltölti a passportot, vagy esetleg megoldja egy olyan NAS-al ami USB-n nyomja az adatot az asztalinak és mondjuk UTP-n meg szedi az asztaliról vagy beépített torrent kliens fut rajta. Esetleg az USB-s winyó egy jól konigurált ASUS WL500GP és asztali között ingázik, vagy ügyesen megoldja a felhasználó, hogy egyszerre csatlakozhasson mindkettőhöz.
    50-80 ezerért meg már tényleg fölösleges ezeket az eszközöket kínálni amikor annyiért tényleg PC vehető vagy kicsivel többé HTPC építhető, ami 100x többet tud majd.
    Persze még ott vannak a PS3 és társai is, amik szintén nem sokkal többért nyújtanak már akár kéklézeres támogatást is.

Mostanában gondolkodtam különben pont ezen, mi is lenne nekem a legjobb összeállítás otthonra, és egyre inkább afelé hajlok, hogy egy laptop melóra, egy HTPC vagy PS3 a TV alá, majd az egészet egy router teszi fel a netre. Bár a routert most szereztem be, de sajnálattal tapasztaltam a router piacon, hogy a gigabites és vezetéknélküli kombo még mindig 20 fölött van. :(

Új hozzászólás Aktív témák