- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Teljesen igaza van az előttem szólóknak, én is az mkv támogatást várnám már, hiszen ma már szinte minden asztali DVD lejátszó kezeli a divx-es filmeket. Vesz az ember 5-10 ezerért egy asztalit USB csatival, rádug pl. passportot és kész is. Időnként meg feltölti a passportot, vagy esetleg megoldja egy olyan NAS-al ami USB-n nyomja az adatot az asztalinak és mondjuk UTP-n meg szedi az asztaliról vagy beépített torrent kliens fut rajta. Esetleg az USB-s winyó egy jól konigurált ASUS WL500GP és asztali között ingázik, vagy ügyesen megoldja a felhasználó, hogy egyszerre csatlakozhasson mindkettőhöz.
50-80 ezerért meg már tényleg fölösleges ezeket az eszközöket kínálni amikor annyiért tényleg PC vehető vagy kicsivel többé HTPC építhető, ami 100x többet tud majd.
Persze még ott vannak a PS3 és társai is, amik szintén nem sokkal többért nyújtanak már akár kéklézeres támogatást is.Mostanában gondolkodtam különben pont ezen, mi is lenne nekem a legjobb összeállítás otthonra, és egyre inkább afelé hajlok, hogy egy laptop melóra, egy HTPC vagy PS3 a TV alá, majd az egészet egy router teszi fel a netre. Bár a routert most szereztem be, de sajnálattal tapasztaltam a router piacon, hogy a gigabites és vezetéknélküli kombo még mindig 20 fölött van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest