- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
LAN-on sem volt sokkal jobb a helyzet sajnos.
'ilyen képméretek [..] mellett' - a Nextcloud a legeneralt belyegkepeket szolgalja ki amikor bongeszobol nezed, nem az eredetiket.
X-forwarding - nem hallottam eddig rola, de ahogy most olvasom ez a grafikus feluletet tolja neked ki. Nalam ez nem jatszik, headless a szerver, nincs rajta UI.
'Kintre meg amúgy sem engedném' - en kiengedtem az nginx-et (letsencrypt tanusitvannyal), reverse-proxy a transmission UI-ra (htpasswd auth), a plex-et, plusz az SSH-t.
Egyeb port nincs kiengedve LAN-ra se, az UFW-ben is csak ez a 3-4 van engedve. -
aujjobba
addikt
En mar feladtam a privateCloud temat, valahogy egyik eszkoz se volt megfelelo.
Egyszeru fenykepmegosztast/bongeszest akartam megoldani ugy, hogy minden anyagom HEIC, a videok HEIF-ek (h.265 HEVC).
Feltettem kismillio photogallery appot, egyik se volt hajlando normalisan kezelni JPG-tol eltero formatumot, az elofizeteses Plex fenykepgaleria se tudja, szegyen.
Konfiguraltam Nextcloud-ot, minden tuninglehetoseget vegigvertem, PHP PFM modul, http2 eroltetese, Reddit cache, mysql tuning, minden SSD-n, utemezett belyegkep generalas.
Ennek ellenere barmikor bementem egy sok kepet tartalmazo konyvtarba, baromi lassan toltott be mindent.Most sima SSH van kiengedre a netre (kizarolag egy nemroot user tud csatlakozni, az is csak privat RSA kulccsal, es nem a sztandard porton), ket tabletre feltettem a privatkulcsot, bekonfigoltam az SCP kapcsolatot a Solid Explorer-ben aztan kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Packeta
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest