- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
előre is elnézést kérek az alábbiakért, és tisztes embereknek érdemes átugrani az egész agymenést, de az utsó bekezdést mindenképpen...
Eccer régen, még szokásom volt adni midnenkinek (na nem is voltak ennyien). Aztán jöttek az elégedetlenek. Volt, aki az otthonom melletti aluljáróban annyiszor jött oda, ahányszor arrajártam. Volt aki megátkozott, mert "csak 1-2 forintot" kérésre huszast adtam, és nem amennyit elvárt. Volt aki hasonló helyzetben kilopta volna a pénztárcámból a neki jobban tetsző összeget (igen, ilyen hülye voltam, hogy tárcából adtam, nem előre kikészített aprót). Divatba jöttek a gyerekkel koldulók (gyámügy sehol...), meg az isten nevével zsarolók. Én meg leszoktam az adakozásról, főleg miután elkezdtem adót fizetni.
"Kösz, de nem" esetek 99%-ában bejön. Sokan nem is tudják erre mit mondjanak, nem értik, hogy mit értek ezalatt, pedig eccerű. A koldus lelkiismeret tisztító szolgáltatást végez... Sokat melózok, egész jól keresek, ő meg így él... ha emiatt elszégyellem magam, vagy van valami egyéb a rovásomon, helyrehozhatom a karmám egy százassal. Ha éppen nekem sincs jó napom, akkor nincs szükségem az "árujára"
Na most jön viszont, amitől Superman szegény kiugrik az ablakon. Magyarországon nem nagyon van ipar. Mezőgazdaság inkább csak viszi a pénzt mostság. A belső bevételeken túl csak a konferencia és egyéb turizmus az, amiből befolyik valami. Na most a város stratégiai pontjain messzire bűzlő, csontrészeg hajléktalanok szerintem nem erősítik a vadromantikus országimázst. Nem mennek be szállóba, mert nincs is elég, de ami van, abban sem mennek sokan mert: ott lopnak tőlük, vagy elvárják, hogy ők ne lopjanak, nincs csereruha és nincs kedvük megvárni a tisztítást, vagy csak annyira qrvára szabad lelkek, hogy nem tűrik az ilyet. Összefogni és bezárni őket á lá szocializmusbéli kmk... tényleg embertelen, de mondjuk egy erdős területre önfenntartó gazdaságba telepítésük ellen is tiltakoztak már megfelelő körök, mert joguk van szegénykéknek ott élni, ahol szeretnek. Még a teljesen zavartakat sem lehet kiemelni közülük (mert nehéz megállapítani ki naturál, és ki piával edz rá), meg mert annyira nem európer (meg nincs is elég intézmény mostság). Engem személyesen is zavar, ha melóba menet vagy hazafelé a buszon és az aluljárókban is majd elhányom magam, mert nyáron jó vastagon megül az egész - és ha odajönnek hozzám, "barátságosan" kezet fogni, megölelni, találgathatom mit adtak át a szereteten kívül. Szép, hogy az elesetteket megvédik az ilyen vérnősző barmoktól mint én, de engem miért nem tudnak - legalább az adóforintjaimért cserébe - megvédeni az általuk okozott sokkhatástól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged