- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Biztosan én vagyok a hibás, de egyetlen ember mondta azt hogy lelkiismeretfurdalása van amiatt, hogy nem ad. Én viszont mindenki helyett szégyenkezem, hogy itt ennyi lelketlen és rideg ember van. Dögöljön éhen a hajléktalan? Óriási hozzállás. Ettől még a szociális demagógia is jobb. De hát ilyenek vagyunk magyarok, mindig a homokba dugjuk a fejünket."
Nem kell szégyenkezned a magyarok lelketlensége miatt. Míg fejlettebb nyugateurópai államokban kezdik kitiltani a belvárosból, műemlékek közeléből a koldusokat, addig nálunk minden megengedett nekik, a belvárosi köztereken elvannak, így már nem csak kutyaszaros fővárosunk van.
Nagyon jól profitál a magyarok hülyeségéből a román koldusmaffia is. Megnyomorított emberi roncsokat hoznak budapestre, őket terítik a belvárosban, papírjaikat elveszik, mozogni is alig tudnak és így egyszerűen összeszedhetik tőlük a bevételt minden nap.Ha a magyarok lelketlenek akkor miért települt ide ez a maffia szerinted, és miért működik zavartalanul évek óta?
-Ha nagyon kritizálni akarsz valakit akkor kritizáld a magyar politikusokat, nálunk megengedett a koldulás, de csak azért mert nem akarnak foglalkozni ezzel a problémával állami szinten. Milyen álszent Demszky is amikor sátrat osztogat nekik, hiszen ez a legkönnyebb megoldás, itt aztán nincs tolerancia hanem egyértelmű az utalás, hogy tartsák el magukat.
-Sokmillárdot szórunk két kézzel ki az ablakon, miközben semmilyen komolyabb rehabilitációs program nem indult hajléktalanoknak. Ők nem számítanak embernek ebben a társadalomban, míg más 'hátrányos' helyzetű csoportoknak kiemelt jogaik vannak ingyen segélyre, ingyen önkormányzati lakásra stb. -
Imibácsi
aktív tag
Aranyos vélemény. 20 évesen gazdagnak lenni... Ha ismersz ilyeneket majd bemutathatnál nekik, mert valahogy az én pénztárcám nem akar dagadni
Szociálpedagógiát hallgatok, és hidd el, hogy a hajléktalanokat nem lehet visszaintegrálni a társadalomba. Egyszerűen túl régóta azok, piásak, nem adnak nekik érdemi munkát, stb. Ha mégis összekeres annyit, hogy életet tudjon kezdeni, akkor azt egyből elissza. Azokon a hajléktalanokon lehet segíteni, akik még frissen azok, azokban még van motiváció. Akik már évek óta az utcán vannak, azoknak már mindegy, mi úgy mondjuk hogy "leparkoltak a hajléktalanszállón". Attól hogy te adsz neki egy százast neki még nem lesz jobb. De szórd a pénzed csövesekre ha annyi van belőle, hajrá!
-
törölt tag
en egyszer munkaba menet lettem rosszul tavaly nyaron, a hosegben...
az oktogonnal fekudtem egy padon, es senki nem jott oda hozzam, pedig mondhatni, eletveszelyben voltam...
nekem is szivbetegsegem van...a nyugatiban szokott odajonni mindig ugyanaz a foszer, mindig penzt meg cigit ker...
sosem adok neki, mindig reszeg...
egyszer beszolt, elkuldott melegebb eghajlatra...en meg visszapofaztam nekijottek is a rendorok a hangoskodasra es szepen kitereltek a varakozohelyrol - a westend ele...
-
PazsitZ
addikt
Tehát a te szemedben mindenki bunkó, önző, köcsög, aki nem ad legalább 100ft-ot minden egyes hajléktalannak vagy bárkinek, aki kér.
Emellett nem mondom, hogy mindegyik maga tehet róla, nem mondom, hogy jó az emberek hozzáállása. De azért mikor egy átlagos reggel 3-5 hajléktalan próbál lehúzni, akkor miért csodálkozol, hogy rideg az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest