- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
lajthabalazs #18 üzenetére
Fura, hogy záporokat és zivatarokat mondanak, de a lehűlés jelentéktelen lesz (1-2°C). Ez nagy baj, mert holnap kezdem a három nappalos műszakomat...
OMSZ-MET honlapját szoktam nézegetni, meg az eget hátha...
Ráadásul a kutyum is most épülgetne fel az agyvérzéséből...
Megtalálod a cuccaim között. Egyébként egy Prolimatech Genesis Black a CPU hűtő. Ebben a melegben két ventivel használom.
Az elsőt (Cooler Master A14025-10CB-3BN-F1) az alaplap szabályozza, a másodikat (ugyanez, csak 1200 RPM-es), azt én potival. Sajnos csak 1140-ig engedi felmenni, de ez is elég neki.
A házventi hátul egy CM 120-as, elől egy Noiseblocker eLoop teljesít szolgálatot. Itt korábban egy Scythe Slip Stream volt, 2200 RPM volt a vége, a gyári 2000-es fordulaton túl.Na annak volt hangja.
A sima Genesishez képest semmit nem ront (vagy javít) a Black Series, csupán csak jobban nézne ki egy megfelelő házikóban.Jah, igen! UPP a nagyszerű hűtőrendszernek!
-
törölt tag
válasz
lajthabalazs #2 üzenetére
Alapvető problémát nem vettél figyelembe. Az okés, hogy kirakod az ablakba és szívja be a levegőt. És a szoba levegője hova távozik?
Nem fogja kicserélni a levegőt, csak ha megnyitod az ajtót, vagy egy átellenes oldalt lévő ablakot. Tapasztalat, tavaly nyáron én is ezzel mókáztam. Csak én székre raktam rá egy toronyventilátort
Próbáld megtervezni a levegő áramlását
amennyi megy be, annyinak kéne eltávozást is biztosítanod. Így létrejön a légcsere.
-
westcoastog
veterán
válasz
lajthabalazs #4 üzenetére
Van szoba ventim, de sosem használom, keringeti a levegőt csak, de nyilván nem hül ki a szoba tőle..
-
westcoastog
veterán
válasz
lajthabalazs #2 üzenetére
Akkor jó, nekem is meg kéne csinálnom, én is 25-31 fok között főlök egész nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged