- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
Stauffenberg #315 üzenetére
Hm. Nem kötelező… Hm.
Van ingyenes. Hm.
De ha egyszer az Adobe szoftverei a leglogikusabban felépítettek, a legergonomikusabbak, azokhoz van százmilliárd írott és videó tutorial, akkor nagyon nem választás vele szembe egy gagyi és fapados Gimpet állítani, még akkor sem, ha sok hasonlót tud, mint a Photoshop, mert annyit nem tud. Már ott elvérzik, hogy nincsenek benne rétegstílusok, ami olyan alapvető már, mint a keverési módok. Csak "bunkó" effektek vannak benne, nem tudsz non-destruktív módban dolgozni, az eszközök a Ps-hez képest fogyatékosan működnek, eleve kevesebb eszköz áll rendelkezésre, ezek mellett ronda a GUI.
A klónozó vagy gyógyító eszköznél nem mindegy, hogy látod-e a mintát, mielőtt leteszed, vagy sem. Retusáló eszköz téren is gyengén felszerelt a Gimp. Nincs benne Healing Brush, nincs Patch Tool. Csak a bunkó klónozó, ami az esetek 98%-ában nem megfelelő. Nincsenek benne Atcion-ök, szkriptek. Meg még egy rakás dolog. Ha behajítok 5-6 db fotót a szkennerbe, az Ps-sel egy kattintásra nekem kivágja, kiegyenesíti és új dokumentumba helyezi. Gimppel meg dikicselhetsz egyesével kézzel.
Hagyjuk már az ingyenszoftver felmagasztalását! Használhatatlan vacak.
Most látom csak, épp ebben a topicban váltam őstaggá!
-
iguana
őstag
válasz
Stauffenberg #312 üzenetére
nem értem.
"ne lehessen túl könnyen lefülelni ezek tulajdonosait."ezt tényleg nem értem.
olyan nincs, hogy nem visszanyomozható.
(pl. sony acc lenyúlás, és sorolhatnám)ha torrent oldalakat, szervereket le tudnak foglalni, akkor hogy lehet, hogy egy_teljesen_ nyilvános, fizetős ftp szervert nem?
komolyan nem értek hozzá, de ha nyilvános, működik minden szolgáltató felé a fizetés, akkor hogy?
(mondom, csak madárfejem van, nem értem.)
-
Horbal
őstag
válasz
Stauffenberg #307 üzenetére
Szerintem elmondtam mit miért csinálok, rgo érveltem. Nem állítottam, hogy jó vagy rossz amit teszek. Nincs szükségem önigazolásra mert a legapróbb kételyem, vagy lelki furdalásom sincs...
Amúgy meg asszem leírtam, hogy nem mindent és nem ész nélkül töltök lefele. Csak arra tartom fent a jogot magamnak, hogy eldöntsem mi az ami megéri azt az árat amit kérnek érte. Ismétlem: számtalan eredeti, ráadásul általában extra kiadású szal drága DVD-m, CD-m, játékom van, sztem a sok véresszájú antiwarez arcnak a fele sincs (mégis valahonnan állatira tudnak mindenről okosan nyilatkozni). És igen én vagyok az aki megveszi ha tetszik amit letöltött. Tökéletes példa erre az oprendszerem (W7), volt jó kis béta meg PRC ingé, rohadtul megtetszett, azonnal a megjelenés után megvettem. (mondjuk nem MOn mert hülye azért nem vagyok)
Abban igazad van, hogy nem vagyok hajlandó, mindenféle szir szar free cuccokkal szenvedni, amikor van egy erre nekem tökéletesen megfelelő eszköz amit ismerek, és célhoz érek vele. Máskülönben nem tudom megvenni mert nincs rá lóvém ennyi (250K erre, persze).
Sántít a példád amúgy mert a suzukit sem adják ám ingyen... másrészt ne mond nekem hogy azért fog az Adobe csődbe menni mert én pár 100 saját célra készült képet, megretusálok az amúgy nagyon fasza termékükkel és egy fillért nem keresek vele.
És nem is a legújabbat használom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged