- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
És majd beleraknak egy 2000-es akksit...
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sz.balazs.95
veterán
egy csúszkával lehet a 0 vaku és a max között állítani, oké, hogy utólag, de elég frankón működik.
(Mondjuk Lumia 820-ra ez sem érhető el, szóval nem volt még lehetőségem a gyakorlatban is kipróbálni, de videók/tesztek alapján jól működik. )
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
e-newsee
addikt
válasz sz.balazs.95 #56 üzenetére
Az lenne jó, ha előre lehetne. Ha tudom, hogy közelről fotózok, akkor visszavenni a fényerőt. Utólag már csak képszerkesztés, azt az Office Picture Manager is tudja.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
sz.balazs.95
veterán
-
e-newsee
addikt
Én csak azt nem értem, miért nem lehet egyetlen telefonban sem a villanó (ne nevezzük már vakunak ) fényerejét állítani? Olyan nehéz azt megoldani? Egy olcsó kompakt fényképező xenonos villanós vakujánál tudod állítgatni. Egy lednél meg nem? Illetve igen, külön alkalmazással zseblámpa módban. De miért nem lehet ezt megoldani a kamera appon belül? Komolyan mondom, közelről úgy telibe vakuznak ezek a telefonok mindent, hogy alig látszik valami a képen, győzi az elektronika kompenzálni, hogy be ne égjen.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
rnyk
tag
válasz Döglött Róka #53 üzenetére
Nekem meg nem volt xenos telom de el tudom kepzelni a gondjait - ez inkabb csak ilyen presztizs dolog lehet, hogy nezd ezt a "nagy" vakut
Szamomra a 930 dupla ledje meg mindenre eleg volt...
Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni.
-
Döglött Róka
veterán
Volt xenonos telefonom, rohadtul hianyzott egy eros led mellole, mindemellett ugye lassan tolt vissza a kondija. Mellesleg a mai ledek mar rohadt erosek. Nem itelem el a xenont, de telefonba szvsz halal felesleges mivel nem csinal az emberfia annyi ejszakai fotot, ha meg rendeset akarsz ahhoz meg mar kicsi a fenye.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
rnyk
tag
válasz Döglött Róka #49 üzenetére
Nem zarjak ki egymast lehet a led AF segedfeny (mert azert jo ha van zseblampanak es videohoz) + xenon is rendesen vakunak a fenykepezohoz.
Bar valszeg ez megmarad a 1020 utodjanak (remelem lesz meg ha nem is en vagyok a celcsoport).
-
Döglött Róka
veterán
válasz Quasi_modo #50 üzenetére
Latom nehez belatni, hogy a xenonnak sok ertelme nincs egy telefonban.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Döglött Róka #49 üzenetére
Ennyi erővel kit érdekel, hogy neked mi a jobb ?
Kultúra ehh...valami
-
Döglött Róka
veterán
válasz Quasi_modo #48 üzenetére
"Én pl sosem videózok ledes megvilágítással." - kit erdekel, hogy te hogy videozol?
Miert kell trivialis dolgokon fennakadni? A led kevesebb kompromisszummal jar mint xenon, nameg olcsobb.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Döglött Róka
veterán
válasz Quasi_modo #45 üzenetére
Es csak neked gyartjak a telefont Komolyan mondom egyre jobb
-
pumpedlix
tag
válasz Quasi_modo #41 üzenetére
Annyira nem vagyok alapos hogy el is olvassam a cikket, csak a főcím és a kép
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Döglött Róka #43 üzenetére
Videónál számít. Állóképnél viszont a xenon a nyerő.
Én pl sosem videózok ledes megvilágítással.[ Szerkesztve ]
valami
-
Matada2.3
veterán
-
Matada2.3
veterán
-
pumpedlix
tag
Asszem el kell mennem szemészetre, csak 2 ledet látok, öregszem
-
Matada2.3
veterán
Amúgy mire jó a 3 led? Ezt valaki el tudja nekem mondani?
Finn the human
-
rnyk
tag
válasz sz.balazs.95 #33 üzenetére
Ez mindenrol notifikal! [link]
-
sz.balazs.95
veterán
-
zoo8800
veterán
az egyik LED lehetne értesítő LED, a telefon másik oldalán
rip and tear, until it is done
-
A fekete köriv miatt könnyen eltudnám képzelni a 830 utódját is.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Gymnova81 #29 üzenetére
Én hozzá képest csak a 8,1"-es tabletemet tudom hasonlóképpen kézbe venni, ami nagyjából így néz ki:
[link]a telefont meg így: [link]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Döglött Róka
veterán
Nekem korulbelul ugyanekkora a kezem csak masok az aranyok, hosszabb ujjaim vannak es kisebb tenyerem. Nameg joval vekonyabb ujjaim vannak ezert nem okoz gondot egy 4.5"-os kijelzo.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nekem 930-am van. 5" és kicsinek találom. Ennyi. Ez az én ízlésem. Simán el tudok képzelni magamnak egy 5,7"-t. De majd megnézem mikor megjelenik.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Syl
nagyúr
válasz Döglött Róka #24 üzenetére
Ott van a #14-es kommentben egy link
De itt van egy Galaxy SIII és egy iPad4 9,7"[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz Döglött Róka #22 üzenetére
Nekem, mint írtam, az 5,2"-es Z2 is kicsi volt. Kényelmesen csak az iPad minin tudok írni
-
Syl
nagyúr
Mit nem lehet azon érteni, hogy nagy jeti kezeim vannak és a "normális" méretű telefonok számomra használhatatlanok? A szövegíráshoz nekem nagy kijelző kell, 4-5" képernyőn az ujjam 4-6 billentyűt letakar.
Mellesleg mi az hogy a fajtám???
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezt a képet el lehetne sütni egy "Ki lőtte le JFK-t?", vagy "Új kép készült a Loch Nessi szörnyről" cikkekhez.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
spilbi
tag
válasz Döglött Róka #18 üzenetére
Az Ő logikája mentén nem kell több 2 MP-nél egy mobiltelefonba
-
Döglött Róka
veterán
válasz -Skylake- #13 üzenetére
Neked sem sikerult megerteni, miert is jo a 41 mp...
druzil: Van aki ket kezzel szereti, meg vannak az egermozisok.
[ Szerkesztve ]
-
h-yle
addikt
Azért a most trendi felbontások már vicc kategória. 5.5" FHD telefon 400ppi-s pontsűrűsébbel rendelkezik. Már a 300 is nagyon jó, de 400 fölött tényleg nincs értelme a dolognak, egyszerűen nem látod, max ha 1-2 centiről nézed. Feleslegesen drágítanák/lassítanák egy QHD felbontással az 5.2-es telefont. Remélem lesz annyi eszük, hogy értelmes felbontást fognak használni.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Syl
nagyúr
válasz Döglött Róka #8 üzenetére
Én is telefont szeretnék, mert pl. a 4"-es iPhone5 óvodás méret. Az előző Sony Z2 5,2" is kicsi volt
Nekem a használható okostelefon valahol 5,5-nél kezdődik.[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
válasz Döglött Róka #5 üzenetére
Bezony fontos is a 41 megas kepeket egy 4,5 colos , kisHD kijelzon nezegetni. Szerintem dobd is ki ha van egy ilyen keszuleked.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
rnyk
tag
Marmint valamilyen szam ertek a speckoban sajna ez a kijelzokre + felbontasra is vonatkozik.
Nyilvan ha nem tudnak 2K-s panelt gyartani 5" meretben akkor menni kell feljebb 5.2"-re hiszen FHD-val mar nem vagy ember en csak abban bizok, hogy a jelenlegi kasztnin azert meg van kava es belepaszirozzak a 5.2"-t...
-
macskea
őstag
Sosem értettem ezt a logikát, nagyobb = jobb. Szerintem kifejezetten gáz, hogy a naprakész készülék lassan egyet jelent a vágódeszka mérettel. Nem tudom ki találta ezt ki, de egészen biztosan nem volt normális...
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
rnyk
tag
Amit remelek a 940-el kapcsolatban, hogy fizikailag nem lesz nagyobb mint a 930. Azzal most jol elvagyok es nem kene, hogy nagyobb legyen.
Na jo egy dolog miatt lehtne magasabb ha lenne benne irisz szkenner bar lazt lehet megtartjak az XL-nek
-
kbyte1024
veterán
Várós a cucc. Remelem jo készülék lesz. Nekem mondjuk eleg az 5.2
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Syl
nagyúr
5,7"? Hmm, lassan eléri a használható méretet
-
Döglött Róka
veterán
1020 sajnos amoled volt, ha lehuztad a szaturaciot minimumra meg akkor is tulszaturaltak voltak azon a kijelzon a kepek amiket lottel vele. Hianyzott az qi toltes belole, meg egyeb nyalanksagok.
Velemenyem szerint 920 haz (unibody muanyag, elpusztithatatlan volt), meret es kijelzo (IPS, 720p kijelzo tokeletesen eleg), 1020 kamera, vasat meg rakjanak akarmilyet csak legyen minel kisebb csikszelesseg.
Na ilyen sosem lesz
-
eventus
veterán
Xenon/ led parosnak jobban orulnek. Anno az SE K850
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Danny750
őstag
válasz Döglött Róka #1 üzenetére
Nem inkabb az 1020nal??
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Döglött Róka
veterán
Tul nagy felbontas, tul nagy kijelzo. A szenzor nohetne igazan egy 1020 szintre.
Hiaba, a 920-nal jobb keszuleket egy darabig nem fognak letenni az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest