- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Csillagszoro, gorogtuz nincs rajta. Kosz akkor nem kell
Talan arulhatnanak monitorokat is, hogy a usernek ne a hazat kelljen bamulni 24/7.
-
antikomcsi
veterán
Általában kedvelem a Cooler Master házait, de ez a példány nem tetszik.
Valahogy mostanában ők is leálltak a jó, ötletes újdonságokkal, és elővették a csillámf@szláma dizájnt.Nyilván szubjektív a dolog, az új célközönségnek biztosan tetszik.
-
Segal
veterán
Annál azért több
- Mindkét oldalt üveg borítás
- előlapon már 4db 3.0 és 1 3.1 USB
- riser kábeles vga elforgatáshoz már van tartó
- az üveg és a mesh előlap is jár hozzá és cserélhető
- több ssd hely
- jár hozzá egy rgb világításért felelő panel ha az alaplap nem támogatja alapbólÉn ennyiről tudok de lehet van még pár dolog.
-
RobbyJr
addikt
Mondjuk ezt a H500P házat jobban megnéztem, ebbe már lehet pakolni ventiket, előre-felülre 2-2db 20cm ventilátor befér, ami az igényeimet kielégítené és az ára 44.000Ft, amire még azt mondom hogy oké.
Gondolkodok rajta. -
RobbyJr
addikt
Akkor felejtős lesz a vásárlása. Egy igazán rgb mentes Cooler Master házat már igazán vennék.
Jelenleg egy Storm Enforcer házam van ami már 8 éves, és szeretnék már költözni egy nagyobba a jobb szellőzés miatt. Bár az NZXT házak sem rosszak.(#12) Barret001: Ilyen szerintem nem lesz.
-
hajbel
addikt
Azon a ganajon nem lehet megcsinálni a kábelmanagementet, mert:
1. nincs hozzá elég hely
2. tépőzáras kábelkötegelőhöz nem elég széles a mélyedés rajta, csak gagyi műanyaggal lehet megoldani a kábelmanagementet, amit nehéz átdugni a kis lyukon, vágni kell ha cserélni akarsz egy kábel, rondán néz ki. Mondjuk amennyit szenvedsz azzal a kábelmanagementtel, elhiszem, hogy meg akarod mutatni a munkád gyümölcsét.
Elől is rondák a táp és a hdd kilógó kábelei, ultragagyi, hogy nincs rajta tápfedő, gumibetétek. Én azt a házat max előről mutogatnám.
Végezetül pedig az ár. Ebben alapból van 3 TG panel, a deepcoolban csak 2. 4 ventillátorral van szerelve (3 rgb és 1 sima). Ha a 4 ventillátort pótolom az egyébként rosszabb szellőzésű Mattrexen, akkor máris +67 dollárnál vagyok 20 az rgb és 7 a sima deepcool vent. Tehát még olcsóbbnak sem mondható. -
jeni
félisten
Bizonyos esetekben zavaró lesz a Karácsonyfa jellegű fényvilágítások valamint amit sajnálok az,hogy egyre több házakban nem lesz 5,25 fogadó hely az optikai meghajtóknak. Ebben sincs már.
Lehet az a 66000Ft ár kissé túlzónak tartok.A Thermaltake Core X9 jóval olcsóbban több funkciót lát el színes szivárvány világítás nélkül,legalábbis csak az egyik oldalról lehet majd csak látni.
-
tibor72
tag
Pár napja "rendesen le lett szólva" a DeepCool Matrexx dizájnja, de ahogy elnézem - ez személyes - rendesen túl tolták ezt is
és ez, ahhoz képest randa. Plusz 70 dodo a különbözet nem mellékesen. A kábelmanagement is "érdekes" , mert ha szépen van kábelezve az is mutatós, és ha porosodik akkor mindenütt porosodik, hiába a takarás, így ez a megoldás nálam nem érték növelő. És ez a H500P-n sem segít
-
Taranti
senior tag
Az "evolúció" következő lépéseként pedig a gyártók majd gyönyörűen világító és villogó konfigokat dobnak piacra - alaplap, proci, vga meg hasonló felesleges cafrangok nélkül.
-
zolee5016
őstag
Igaz, igaz de oldaról ,ha megmutira csinálom a gépet,akkor olyan suta a hátoldali 5mm-es függőleges sarok,mikor a teteje és az eleje a háznak,épp szépen lenne megoldva. Egyszerűen elfogy .Nameg a hátsó ventik sem mindig mutatnak jól,az említett perem miatt,
Szerintem a cosmos trimjepaneljei ezeket szépen megoldották... -
Segal
veterán
Inkább a mastercase h500m jöjjön már. Remélem az is megjelenik augusztus végén.
-
jones965
Modder
Pontosan a hátulja az, amit az esetek túlnyomó többségében csak akkor lát az ember a többi oldallal ellentétben, amikor éppen csatlakoztat valamit. Az pedig elég ritka átlagos felhasználás mellett.
Én tudom hogy mire gondolsz, de költségoldalról már nem ebbe az árfekvésbe kerülne. -
zolee5016
őstag
Hát nem rossz,de valahogy elfogynak a CM házak is (mint sok más) a hátuljuk felé...Ez is jól néz ki,mint az H500p.előlről ,felülről Oldalról is mindaddig,míg meg nem akad a szemem,a befejezetlen hátoldali részen..(A Cougar Panzer vagy épp a CM Cosmos szériái szépen keretbe foglalják a házat)ezek olyan félmunkák egy kicsit,pedig egy műanyag ,vagy épp fém elem dobna rajta szerintem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged