- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messor
kezdő
Nah, legújabb pletykák szerint a 16 core-os procik már új steppinget kapnak.
Jönnek az infók a x399-es chipsetről is, ha mind igaz akkor sanszos, hogy az öszi váltásnál AMD-t veszek -
Messor
kezdő
Sziasztok.
Öszintén nem vayok meglepődve a bejelentésen csak még azt nem tudom ki jár jól vele.
Személy szerint annyira nem értek mélyen a sw részekhez, hogy otthoni felhasználás esetén egyértelműen eltudjam dönteni mi jobb: egy 6-8 magos cpu ami fut 4-4,5 ghz-es, vagy pedig egy 16-20 magos ami viszont csak 2,5-3 ghzen megy. Érzésre az atlag user es jatek szempontbol en az első verzióra tippelnék, de persze egyből jöhetnek majd azok akik otthon komolyabban melóra használják a gépüket hogy nem úgy van az. Nem tudom, hogy a mai massziv programok ( cad,photshop, video editorok ,... ...) fel vannak e annyira készítve , hogy ennyi maggal elboldoguljanqk, vagy egy idő után ezek is sokkal többet profitálnak a jóval magasabb órajelből. A versenyt persze fokozni fogja a dolog, és csak remélem, hogy lassan jön vmi új modernebb chipset is, mert ami jelenleg van am4-hez az sztem elég karcsú. Jelenleg az alaplapok miatt én inkább vennék intelt, de persze ott is megvárnám a 2066-os platform kijövetelét.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest