Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Dark Archon #330 üzenetére
céges gizike gépén az OS-en meg a programokon kívül nincs semmi.
-
moonman
titán
válasz
Dark Archon #126 üzenetére
online partícióméretezés 5-6 éve lehetséges, ehhez nem kell semmit trükközni az adatokkal meg live CD-kkel. szerintem meg 2011-ben a partícionálgatás a fail, na erre mit lépsz?
mi a francnak korlátozzam be a szabad területet a hüje partíciókkal, ha egyszer úgysem húzom újra 4-5 évig? csak a szopás van vele.
-
Benőke
őstag
válasz
Dark Archon #66 üzenetére
Miért is lenne bukta? Mindig a 3D... Itt minden felhasználó 3D -ben tervez... Minden platformra megvannak az eszközök, azt nem kéne elvárni hogy mindenhol ugyan az legyen. Aki nem akar váltani az ne váltson aztán kész, nem kell kiokosítani mindenkit hogy az ő általa használt cucc máshol esetleg nem elérhető. Mert ez a Júzerek 99,999% -at egyszerűen nem érdekli.
Ebből kifolyólag vagy megszoksz vagy bukta a helyes kifejezés. Viszont ez a kettő inkább korlátoltságot takar jelen esetben...
Egy ami biztos a Win lassul és verziótól de inkább a felhasználótól függ a lassulás mértéke.Játékra nekem is van egy rommá installált Winfos a gépen ami kb 3 hónapja nem volt elindítva. Tegnap bekapcsolatam és miután fél óra elteltével még mindig kerreget valamit és használhatatlan volt a W7 kilőttem a retekbe... Majd ha lesz kedvem egy film közben magárahagyom h rendbeszedje magát...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dark Archon #66 üzenetére
Ki mondta, hogy csak és kizárólag egy oprendszer legyen a gépen? Az leginkább a fail kategória, behány a win, és hírtelen nincs semmi, amivel ki lehetne meneteni a doc. settingsben tárolt teljes családi fényképalbumot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Iqos cigaretta
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest