- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
i3 9100-9350KF lenne talán érdekes kimérve, csak a generációs diff már túl nagy szerintem ha a 4.gent nézzük 12-vel összevetve. 9350KF esetén már csak a sokkal magasabb turbó órajel + felépítés miatt is, mondjuk szerintem itt már a gyári hűtés helyett kellene valami jobb rá. Ha megkapta volna a 9400F RAM kezelését, szerintem még mindig viszonylag jó proci lenne ilyen Fortnite szintű dolgokhoz.
-
Dönc
tag
Ez megesett fiam gépénél is. De itt az volt a gond, hogy az i5 3570k +16Gb ramos konfigból lett neki egy i5 8400 + 8Gb-s konfigja. Annyit csinált a drága gyermek, hogy telerakta az SSD-t mindennel és a lapozófájl átkerült az egyik HDD-re, na onnantól kezdve játszhatatlanná vált a Fortnite. Erre egyébként onnan jöttem rá, hogy úgy kerregett a vinyó játék közben, mint a barom. Hirtelen ötlettől vezérelve csináltam helyet az SSD-n és visszaraktam a lapozófájlt és láss csodát. Egyébként a 3. genes i5-el teljesen jól futott 1060-assal nyilván nem epic grafikai beállításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest