- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
tordaitibi #53 üzenetére
[link]
egyébként én ezt néztem ki.
Jelenleg eg y"gamer" lenovo Y520 legion laptopom van , DE kellen valami ami otthon fixre be tudok szerelbu és , hogy ne kelljen a laptop monitornak is mennie, mert a TV-re van a kép kikuldve. amolyan mindenes lenne.
PC lett volna az elsődleges, hogy hosszabb ideig tudjam böviteni cserélni az alkatrészeket, de a jelenlegi árak mellett nincs annyi keret, hogy egy értelmes közepesnél kicsit jobb gépet rakjak össze. -
repvez
addikt
Én is gondolkodom egy ilyen gépben, de nem tudom, hogy mire lenne elég a VGA része.
Amit kinéztem annál csak anynit irnak, hogy Radeon graphics, ami talán VEGA 8-10 GPU-t jelenthet, de nem tudom, hogy ekkora méretben , dedikált RAM-ot használ vagy a rendszerbol veszi el. és hogy ez mire lehet elég. egyáltalán dedikált a VGA vagy a CPUba van integrálva. lehet e később böviteni ezeket a CPU+GPU-kat ?NEm játékra vagyis nem mai AAA játékok futtatására kellene, de azért régebbi cimeket tudjon elvinni.
A fö csapás irány az 3d modellezés , Videozás és talán programozás lenne. Windows alapon. Nem tudom, hogy mi lyen hátrány van egy ilyen CPUI és egy normális asztali CPU között
Az egy kicsit mindig megmosolyogtat amikor valaki csak azért költ sokkal több pénzt valamire mert nem akarja hallani a ventilátort. azért kiváncsi lennék, hogy milyen kornyezetben lehet ugy használni élni, hogy a ventilátor zaja a legnagyobb hangforrás.
Nálam folyamatosan szol a zene bármit csinálok, nyáron a nyitott ablaknál z utca zaja is elnyomja ezt a hangot.Amugy volt nekem is olyan amikor már nem lehetett megmaradni nála, de ott már ujra pasztázás , portalanitás is okozta, hogy folyamatosan maximumon ment a venti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest