- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georg17
tag
Ezen a kártyán még a szellős házikó sem segít kánikulában. Arról nem is beszélve, hogy ha tekerni kell a ház ventiket, akkor mi értelme van a passzív kártyának? Főleg ilyen kialakítással, hogy a fél hőleadó felület le van fedve. Áhhhh mindegy is! Úgyis látja mindenki, hogy ez is nem nyerő.
A kinézete az jó, na de kérem! Ha erre megy ki a dolog, akkor letöltök egy képet róla, oszt beteszem háttérnek Windosba. Csak vicceltem, annyira azért nem néz ki jól. Vannak olyan számítógép rajongók, megszállottak, akiknek nem mindegy hogyan néz ki a kártyájuk. Ilyen vagyok én is. De ha nem úgy teljesít, ahogy szeretném, már pedig ez kétlem, hogy olyan hűs lenne mindig, mint ahogy én azt szeretem, akkor nálam az bukó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest