- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
I-Pod dokkolónak sok, hangrendszernek kevés, DVD lejátszónak drága ( bár a Pioneer lejátszók nagyon jók ).
A CD-ből mp3 funkciót pedig mostanság az eldobhatós lidlis - aldis - tecsós lejátszók is tudják.
Amúgy pofás cucc 60k-ért. -
plus44
veterán
Szívesen látnám magamnál, és egy 60k-ért drága sem lenne, egyáltalán.
-
kristof83
aktív tag
Naggyon jó cucc !!!!
Amióta új lakásba költöztem terveztem hogy Bowers and Wilkins Zeppelin-t veszek a tv alá, mert olyan gyönyörű és szépen szól, és pont passzolna a bútorhoz is. De egy kicsit sokalltam az árát, mert az iPod-on kívül nem sok mindenre jó, így már kétszer is elindultam megvenni aztán miután kipróbálgattam az istyle-ba hazamentem.
Viszont a teszt után tuti hogy ezt a Pioneer-t veszem meg. Majdnem ugyanolyan szép, sokkal többet tud, és pont feleannyiba kerül. Nem kérdés!!
Köszi a tesztet, nagyon hasznos volt !u.i.: amúgy .mkv-t is lejátszik, és .srt feliratot is hozzárendel a filmekhez?
-
PHM
addikt
Örömmel elfogadnám, korrekt kis kütyü.
-
JanFe
aktív tag
Nem nez ki rossz kutyunek...
-
rudymester
senior tag
Egy rádió még nem ártott volna bele, akkor teljes lehetne a vásárló öröme. Egyébként korrektnek tűnik a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest