- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közelében nem vagyok a tudásodnak, ez egyértelmű számomra a hozzászólásodból. Viszont jelenleg is használok AL892-es és AL1220-as alaplapot is, és emlékszem arra, mikor több deszka tesztjében láttam, hogy az AL892 rosszul lett implementálva, aminek következtében az alaplapi hangkarival egyesek nem lettek elégedettek. Én az ASRock B150M Pro-m teljesítményével elégedett vagyok (AL892), viszont nem is százezres füleseket és hangfalakat használok. Állítólag az AL1220-nál nem olyan nagy a szórás, majd az összes alaplap elég jó lett vele, bár láttam egyszer egyet -tesztre nem emlékszem már-, ami alig teljesített jobban valamelyik sikerültebb AL892-es alaplapnál. Szóval random AL892-es laptól én félnék, ha sokat számít a hangzás, de random AL1220-astól meg nem.
-
aerosmith
őstag
Nagyon köszi ezt az összefoglalót, rengeteget okosodtam belőle!
Jelenleg Asus Xonar DGXem van audio-technika ATH-M30-cal, szerinted van valami olcsó fejlesztési megoldás amivel lehetne a hangminőségen javítani?
Ha nem akkor melyik elem lenne aminek a fejlesztése nagyobb ugrást eredményezne? -
bkercso
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Küszöbön az androidos PC-k
- Márciusi premiert kapott a Crimson Desert
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest