- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Ránézésre ilyen. Jól tölt, csak közben cicereg. Eleinte halkabban, aztán a töltés vége fele kicsit hangosabban.
Ha ilyenkor indítok valami teljesítmény igényesebb alkalmazást, akkor elhalkul, ebből gondolom, hogy a fogyasztással van összefüggésben a cicergés.Gabor.Molnar a tieddel mi van?
-
7Sony7
addikt
Nincs erre (Áram mérés) valami app? A Elixír 2 ír áramot, de nem tudom, honnan veszi az adatokat, és nem tudom, mennyire pontos.
-
7Sony7
addikt
Hali! A bal oldali micsoda? Nagyon hasonlít.
-
-
7Sony7
addikt
Telón mit használtok fórumozásra? Én a gyári böngészőt. van rá jobb?
Mi van? Rajtam kívül mindenki elment sörözni?
-
7Sony7
addikt
Tudja valaki, fizikailag mekkora az akku?
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #1751 üzenetére
Biztos jó a 700 is, én abból gondoltam, hogy 1000, mert a pc-usb elvileg 500mA (ha jól tudom), és, ha töltés közben kicsit piszkálgatom is( van fogyasztás) akkor nem igazán akar feltöltődni sose. Egyébként próbáltam itthon forgalmazott huawei 1000 es töltővel, nincs számottevő különbség a töltési időben.
Tfalcon96: Mondjuk én is jobban örülnék egy márkás töltőnek.
-
7Sony7
addikt
válasz
fateless #1734 üzenetére
Akkor köszönetképpen. Köszi! (Remélem tetszik.
)
-
7Sony7
addikt
Nézzétek, mit találtam:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2506836Nem tudom, jó-e valamire, de hátha..
Valaki mondja már meg, hogy kell linkelni?
-
-
7Sony7
addikt
Üdv! Olyat, mint a SetCpu, csak magonként állítható governorral tud valaki?
-
7Sony7
addikt
Előbb-utóbb én is kipróbálom, lehet. Arra az esetre, ha vissza szeretnék térni az eredeti rendszerre, elég, ha van egy cwm mentésem?
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #1531 üzenetére
Érdekes amit mondasz. Nagyon sokan használják ezeket a progikat, mégis a probléma valós. Felraktam pár napja a Titanium-ot, elkezdte menteni, 36% nál nem ment tovább. Bezártam a progit, majd restart teló. A háttérképem visszaállt gyári alapra, kikapcsolt több olyan progit is, amik mindig indulnak restart után, (még hangerő fel + power után is), állíthattam vissza őket. Nem az zavar, hogy lefagyott, hanem hogy ilyet még semmi más progi nem produkált. Persze leszedtem a francba.
Van erre akkor valami csoda módszer, ami biztos?
-
7Sony7
addikt
A honlapján azt írja, hogy 4.0.3 tól. Akkor nálunk is mennie kell, nem?
"Ez a telepítő a Xposed keret, amely a követelmény, hogy minden modul.
Xposed egy váz a modul, amely megváltoztathatja a viselkedését a rendszer és alkalmazások érintése nélkül minden APK. Ez jó, mert azt jelenti, hogy a modul a munka a különböző változatai és még ROM változtatás nélkül (mindaddig, amíg az eredeti kódot nem sokat változott.) Az is könnyen visszavonni. Mint minden változás történik a memóriában, akkor csak meg kell, hogy kapcsolja ki a modult, és indítsa újra, hogy az eredeti rendszer vissza. Sok más előnye van, de itt csak egy újabb: több modul a változtatások az ugyanazon a rendszer vagy alkalmazás. A módosított APK, hogy dönt az egyik. Szó sem lehet róla, hogy összekapcsolják őket, kivéve, ha a szerző épít többszörös APK különböző kombinációk.
Megjegyzendő, hogy ez csak akkor működik, root hozzáférést az Android 4.0.3 vagy újabb. Vessünk egy pillantást a támogatást menet utasításokat és GYIK."
-
7Sony7
addikt
Nem azt mondtam, hogy jobb a 2.3.7, hanem, hogy nem volt vele gond. Még most is kapható telefon ezzel. Én is szívesen felraknék egy 4.1; 4.2; v. 4.3-at, de kicsit túlzásnak tartom, hogy a 4.0-át már leírták egyes fejlesztők. Azt meg pláne, hogy egy zenelejátszó. Még ha egy komoly rendszerprogi, vagy valami, amit csak az új rendszerek tudnak, akkor ok, de egy zenelejátszó?? Ez olyan, mintha a winamp már nem menne az Xp-n, mert van már újabb.
-
7Sony7
addikt
Nektek max hány fokra melegszik?
-
7Sony7
addikt
Nagyon nem értek hozzá, nézzétek el nekem, ha láma kérdés: 4.2 v. 4.3 -at nem lehet valahogy "rászerelni", hogy csak a 4.1 -el foglalkoztok?
-
7Sony7
addikt
válasz
heidricha #1312 üzenetére
Nekem akkor csinált hasonlót, mikor futott az Androgps test nevű progi, és úgy indítottam el egy másik, gps- t használó progit. Ezért mondtam, hogy amíg teszteled, tiltsd v. fagyaszd le a többit. Az is lehet, hogy egy teljesen más, de a gps modult használó progi kavar be. (Időjárás, stb). A Root már majdhogynem alap, és nem nehéz.
-
7Sony7
addikt
Nekem minden hozzápiszkálás nélkül stabil a Gps. Vagy hibás a telód, vagy valami progi bezavar. Csak egy gps progi menjen egyszerre. H másképp nem tudod megoldani, jegeld a többit, úgy próbáld meg. A felső menüsorból (notifi) az energiatakarékosságot kapcsold ki, próbáld ki így is.
-
7Sony7
addikt
Helló Mindenki! Fateless cikkében a képen a képen jobb oldalt van egy sárga ikon zöld kereszttel, gondolom ez a +360 ami a teló hátulján is van. Nektek rajta volt alapból ez a progi? Nekem nem. Honnan lehet beszerezni?Mi ez?
A tumi: Focalprice az enyém, 4.0.4 es magyar. A többit nem tudom.
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
válasz
dhstyle #1236 üzenetére
SetCpu (Root kell) mindkét magot kezeli, szabályozhatod vele a Governort, és a frekvenciát (Minimum és maximum). A Governor váltás nekem akkuban nem javított, a max freq visszavételét még nem próbáltam, de egy próbát megér. A Governor-ból a msm-dcvs a leggyorsabban reagáló.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok 910-esek! Fontos kérdésem lenne! Járt már úgy valaki, hogy véletlenszerűen félig átlátszó marad egy program, és csak az újraindítás segít? Ritkán csinálja, de idegesítő. Gyári rom. Légyszi írjatok, fontos lenne, hogy csak nálam van a hiba? Előre is köszi.
-
7Sony7
addikt
jköszi mindenkinek a letöltöket.
Új kérdés: Miért van az, hogy a teló néha elfelejti a beállított csengőhangot, és a gyári alap csengőhangra visszaáll? Nem hiszem, hogy típusspecifikus hiba lenne, mert más androidossal is jártammár így. -
7Sony7
addikt
Köszi mindenkinek a Launchereket, kipróbálgatom őket.
Töltöttem le 2youtube letöltőt is, de egyikkel sem csinál semmit. Hogy kell ezeket használni? Vagy nem is működnek ezzel a telóval? -
7Sony7
addikt
Mondjatok már nekem valami jó kis launchert. Csak annyi a követelmény, hogy oldalra lapozható menü, nem fel-le,és görgethető dokk. Köszi.
Maximum1: Köszi.
Surgeont: Próbáld ki a Sygic-et.
-
7Sony7
addikt
Helló! Tud valaki erről a telóról bontott rajzot,képet, vagy valamit? Arra lennék kiváncsi, hogy hol van benne a vízmentes tömítés. Körben a széleinél,vagy bentebb,mint a levehető hátlaposoknak? Amúgy hogy lehet szétszedni?
-
7Sony7
addikt
válasz
gipsztigris #1096 üzenetére
Én azt szoktam meg benne a leghamarabb. 5 perc után teljesen természetes volt a kezelése.
-
7Sony7
addikt
Emelkedő csengőhangra valamit tudtok? Tudom,hogy van sokféle,de hátha van bevált is valakinek.
-
7Sony7
addikt
válasz
_X10Dead_ #1086 üzenetére
A ZTE V967s k.b.csak az akkuban jobb,mint ez. (Bár az előző gépem is Zte volt, alsókategóriás, de szerettem,nem vagyok elfogult.) Nem vagyok benne biztos,hogy a 4 magot olyan sok minden kihasználná átlagos használat tmellett, + nekem alapkövetelmény az,hogy esőben sem kell eldugni.
-
7Sony7
addikt
No frills cpu csak az egyik magot kezeli,a SetCpu mindkettőt, de egyszerre. Tudtok olyat, ami külön kezeli a magokat?
Milyen lockert/launchert használtok?
Én Go locker/Holo Hd.Jorte-hoz tud valaki magyarosítást?
Hol tudom beállítani, hogy mentse a bejegyzéseimet a google-ba? -
7Sony7
addikt
válasz
Maximum1 #1059 üzenetére
Köszi. Múkod.
Nem tudom, hogy bizonyos tekintetben miért visszafele fejlődik az android. A 2.3.7 esben benne van a némítás is többek között.
Még egy kis infó a töltéshez: Huawei gyári 1000mA es töltővel 22%-100% 2 óra, és a fesz. eléri a 4,18xxV-ot, míg a gyárival nekem csak 4,15xxV.
Szilikontok, fólia?
-
7Sony7
addikt
Hiányolom a felső menüsorról a némító gombot. Hogyan ehet ezt legegyszerűbben megoldani? ( a bekapcsoló gomb nyomva tartásán kívül?)
-
7Sony7
addikt
Helló! A szilikon tokot használókat kérdeném, javitja-e a fogást a tok? Nekem telefonálás közben majd ki esik a kezemböl. Ja, ès találtatok már rá tiszta átlátszó 3 rètegü fóliát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Trollok komolyan
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest