- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
A hasznos terület, és ezáltal a felbontás is kisebb. Ha nem így lenne, akkor a készülék adatok és az Antutu is 1280 x 720 pixelt írna, de nem így van! Akkor is ha fejre álltok!
De pont te is írtad már korábban, hogy a gombok ebből jönnek le!
A programok csak akkora kijelző területet tudnak kezelni amit a készülék megad nekik, nagyobbat nem!
1280 x 720 pixel a kijelző teljes fizikai felbontása mindennel együtt!Melyik CWM-re gondolsz? Amit ők ajánlanak? RecoveryCofface.rar ?
A gyári recovery-vel nem megy fel a gyári mentett rom vagy mi?
Ja nem tudjuk, mert nincs ki kipróbálja... -
madrac
senior tag
válasz
fateless #285 üzenetére
Már hogyne lenne kisebb a felbontás?! A telefon adatainál, és gondolom Antutu-ban is ezért mutat 100 pixellel kevesebbet a függőleges felbontásra. Ez a képernyő rész elveszik. Ezért valójában nincs meg az 1280 x 720 pixel felbontás. Ez csak abból a szempontból jó, hogy a játékoknál kevesebb pixellel kell számolni.
Ed3r_X_: úgy látom spanyol barátaink máris hasznosították a romotokat..
-
madrac
senior tag
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #275 üzenetére
Ennyire ne nézz hülyének mindenkit. 2 emberből 2 értelmezte így, de bizonyára mi értelmeztük félre az eredeti kérdésedet. Ha elolvastad volna a tesztet és a fórumot, akkor nem lenne szükség olyan dologra rákérdezni ami benne van. Amit írtam, abból is rájöhettél volna, hogy nincsen semmiféle elírás.. de a végén még te teszel szemrehányást a történtek után...
Zárjuk le a témát végre! -
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #272 üzenetére
Akkor olvasd vissza mit írtál!
Úgy írtad mint aki abban a hiszemben van, hogy most jött volna ki a teló ICS-el, ezért írtuk ketten is rá amit írtunk..! De rögtön értenél mindent ha elolvasnád az egész topikot ami össz-vissz 2 oldal, + a tesztet.. vegyél már ennyi fáradtságot.
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #269 üzenetére
Miből gondoltad hogy most jött ki? Szerintem ez a modell még 2012-ben jelent meg, és úgy néz ki a multilang romot egyszer megcsinálták, és azóta se készült új belőle. De erről már beszéltünk. Valahogy ki kell söpörni a raktárakat.
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #267 üzenetére
Miért lenne elírás?
-
madrac
senior tag
Nem rossz, nem rossz, de ha már fillért baszunk, akkor 110-ért a kínai még jobb ajánlat, ha rámegy a multilang rom
(#242) Ed3r_X_: Ami feltűnt az az hogy a különböző (nem hivatalos?!) cwm csomagokban ott a bat fájlban az oem unlock, viszont a hivatalos rom zip-be ez nincs, noha abban is van recovery flesselés..
Kérdeztem focalprice-tól, hogy a kínaira rátudom-e rakni a root-ot, playt, gapps-ot, nem hivatalos romot, a garancia megtartásával, és hogy unlock-olt-e, mert még gondolkodom a dolgon. Erre annyit bírtak válaszolni, hogy a multilang változat mindenhol használható, ha benne van a nyelv ami nekem kell, csekkoljom a leírásban hogy ott van-e, és a készülék igen, rendelkezik garanciával, és megadja a linket, meg hogy unlock-olt, igen... Kínaiakkal zöldágra vergődni...
Egyébként hova tűnt az aláírásodból az eladó telefon?
-
madrac
senior tag
Biztos hogy nem tűnik egy fontos terméknek, és max csak a kínai változattal foglalkoznak. Ha jól tudom a forráskód lefordítása előtt kell belerakni egy rom-ba a nyelveket, szóval azt lehet hogy még ők megcsinálták 1x 2012-ben, de aztán ennyi. Ezért írtam korábban, hogy 0 support-ja van
-
madrac
senior tag
Én megtaláltam, bár ez lehet csak valami fórum
[bbs.haier.com]
Ez szerintem a hivatalos kínai firmware. Asszem valamelyik itteni oldalon olvastam azt is hogy ugrik a gari, már nem emlékszem mivel kapcsolatban volt kiírva, szoft, BL, vagy root.. De általában véve az tény, hogy kevésbé foglalkoznak vele mint az itteni nagy márkák, de sose lehet tudni. Minél nagyobb egy cég, annál jobban figyel erre. Ha olyan hibája van hogy be se kapcsol, akkor tényleg több az esély rá hogy nem nézik, vagy nem tudják megnézni -
madrac
senior tag
Jól hangzik, csak a multilangos vagy 4 rugóval többe kerül, az pedig akárhogy számolom, több mint 10%-os különbség
Fogalmam sincs kit izgat a nyitott BL, és kit nem. Olvastam én már olyan történetet is ahol visszadobták valakinek a készülékét garanciális ügyintézésnél, merthogy mókolt szoftver volt a telónBoltot, telefon típust ne kérdezze senki, mert nem emlékszem. A Haier nem biztos hogy az a kis kínai sufni cég aki szarik bele, de ez majd csak akkor fog kiderülni, ha valaki visszaküldi.
Van még itt olvasnivaló: orosz barátaink fóruma, spanyol barátaink fóruma
-
madrac
senior tag
Tök mindegy miért tetted fel, csak azért írtam, hogy akár a te példádból kiindulva, nem csak kizárólag a kínai változat tulajdonosai fognak romolni, hanem mások is. Mivel korábban azt írtad hogy ők nem fognak ezzel szarakodni. Pedig de. Előfordul hogy kell.
Szerintem annyit romoltál már, hogy a tied már biztos unlock-olva lett, ha eddig nem volt. Ha most felment az a cwm ami eddig nem, akkor valószínűleg a tied is lock-olt volt. Akkor viszont ebből a szempontból ugyanaz a kínai és a multilangos teló is, leszámítva az androidot. Viszont lehet hogy az unlock-al ugrott a gari... nem tudom mennyire nézik ezt. Visszazárásról nem olvastam sehol. -
madrac
senior tag
Te is szarakodtál vele, pedig multilang rommal kaptad.. Meg lehet hogy nem mindenki akar leragadni 4.0.4-nél.
Azt még senki se tudja hogy a kínaira ez a multilang rom hogy megy fel. A flesselő bat fájlban van unlock parancs?
A cwm nem biztos hogy azért nem ment fel mert zárt volt a bootloader. Te se tudod hogy miért nem ment fel. Viszont ha a tied is lock-olva volt, de az általad használt bat fájlokkal unlock-oltad, akkor mostmár fel kell mennie annak is, ha ez volt a gond, de ezt nem tudjuk még.
Milyen fórumot linkeljek? Én is csak a google keresőt használtam.
Van ez a kínai fórum pl: [bbs.360.cn] -
madrac
senior tag
De mégis simán felment ez a nem hivatalos rom is neked. Lehet hogy ennek a bootloader-ével nem kell csinálni semmit, a kínait viszont unlock-olni kell. Mindenesetre akkor az se biztos hogy a tiedé nyitott volt, de a kínai szerintem ziher hogy zárt, ha csak nem valami szolgáltató függőként is árulják kint, és azért volt zárt az övék.. Leginkább akkor leszünk okosabbak, ha valaki megkapja a kínait és majd felakarja rakni rá a multilang romot.
Ha jól láttam a fastboot oem unlock paranccsal unlock-olják.(#212) fateless: az már egy másik dolog, a tények számítanak, nem a körítés. Csak elgondolkodtam ezen..
-
madrac
senior tag
válasz
fateless #195 üzenetére
Te is, és Ed3r_X_ is.
(#200) Ed3r_X_: Azért ez majd akkor fog derül ki, ha eredetileg is kínai változatra sikerül rárakni a multilang romot. Mint ahogy te is írtad korábban, lehet hogy van még különbség köztük, gondolok itt a bootloader-re stb. Kínai fórumban én is olvastam valami unlock-olásról.. csak azzal gondolom a garancia ugrik. Visszazárásról már nem szól a fáma.
Várjuk a további teszteket az új tulajoktól
-
madrac
senior tag
-
madrac
senior tag
Kár volt azért a multilang rom-ért. Ha valaki még le tudná menteni a telójáról, talán fellehetne rakni más készülékre is, mint ahogy a többi romot. Én is kerestem multilang romot, de mindenhol mindenből csak a kínai van úgy látom.
Azért a 0 termék support elég nagy negatívum..Vagy megveszi valaki a nemzetközi rommal és élete végéig azt az őskövületet kénytelen használni, vagy a kínai/angol változatot play áruház és gapps nélkül.
Mondjuk az se túl biztató, hogy mindenki rögtön szabadulni akar a készüléktől, de ilyenek után nem csodálom...
-
madrac
senior tag
Csakhogy neked nemzetközi verziós telefonod van, nem kínai. Erre ráraktál egy kínai custom romot nemde? Ezzel viszont kínai verziós telefont sikerült csinálnod amivel felülírtad a bootloader-t, recovery-t, mindent, amire nem megy fel a gapps, de play van benne?
Mielőtt ráraktad a custom kínai romot, a gyári nemzetközi romot lekellett volna menteni valahogy.
Jó volna részletesen leírni, hogy mit csináltál, mert ez nekem így nagyon zavaros. -
madrac
senior tag
válasz
fateless #168 üzenetére
Gondolom mind másik típus
De ez azért jó, mert neked sok tapasztalatod van a készülékekkel (már amíg el nem adod őket frissiben..) és össze is tudod őket hasonlítani egymással, aminek akkor van jelentősége számunkra, ha meg is osztod a tapasztalataidEzért külön öröm, hogy ez a teszt is megszületett, köszönjük!
Az összehasonlító tapasztalatok még értékesebbek.
Na szóval, akkor a kínai változatot nem igen éri meg megvenni, hiába sokkal olcsóbb, ha a szoftver egy része kínai marad, ill. nem lehet rá másik romot se rakni, se playt, se gapps-ot, élete végéig rajta marad az eredeti 4.0.4-es rom. Ha jól olvastam, akkor a nemzetközi verzión mindezek mennek. Másik recovery, rom, play, gapps, minden. Nem is értem a 2 simes topikban így miért ajánlgatta valaki a kínai verziót
Csak azért az én szememet is csípi, hogy a kínai verzió mennyivel olcsóbbOlvastam, hogy több napig kitudja húzni egy töltéssel, de mennyi a telefon töltési ideje 0->100% ?
Csak azért kérdem, mert a Thl W8-nál ez az idő pl több mint 5 óra, szóval vannak nagy különbségek!Ja, erre a platformra nincs olyan program mint MTK-ra az SP flashtool? Mert ahhoz nem kell se recovery, se semmi...
-
madrac
senior tag
Biztos vagyok benne, hogy a teszt hatására hamarosan jópár embernek lesz, ha ideérnek a rendelések, sőt fateless is eladja a második készülékét is, mert nem tudja megállni, hogy ne adjon túl azon is, különben megtartotta volna az elsőt
A biznisz az első
(#154) Ed3r_X_: Akkor rosszul értettem amit írtál. De, ha nemzetközi rommal vetted meg a telót fateless-től, amin volt play, gapps, magyar nyelv, akkor miért raktál rá kínai romot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Béta iOS-t használók topikja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest