Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Azt elírtam. Auditálást akartam írni... Időként tesztelni kell a meglévő rendszereket, mert az IT világ igen nagy sebességgel halad körülöttünk és ha megállunk akkor nagyon csúnya vége lehet a dolognak...
(#4) CactuS : A pálcatörés oka, hogy ismerem az ilyen "kis" cégek hozzáállását. Fontosabb a főnöknek, hogy X6 legyen M packetel, mint az, hogy rendben legyen a cég... Árajánlatnál kiakadnak mi kerül valami annyiba amennyibe. Utána keresnek valakit aki megoldja okosba töredék pénzből. De utólag ennek is megvan az ára... Ráadásul az a tudat van bennük, hogy egyszer megcsináltatják és azt hiszik, hogy az utána perpetum mobile és nem kell csinálni semmit. De ez sem másabb mint bármely használati eszköz. Időnként szervizelni kell.
Egyébként a google tárolt változatában az oldal forrásában még most is megtalálható a hacker által beírt szöveg, amiben ott a neve és az linkek ahonnan elérhetők az adatok. Szerencsére már nincs a linkeken semmi...
-
Gondolom a jelenlegi weboldalt szomszéd pistikével csináltatták és jóformán senki sem üzemeltette a rendszert. Örültek mert megúszták néhány tízezerből...vagy pár pizzából... Nem értem miért lepődnek meg? Abba bele sem megyek, hogy adutiáltatták-e egyáltalán? Mert szerintem azt sem tudják mi az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubuntu Linux
- Xbox Series X|S
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest