- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csakhogy életszerű példa is legyen: [link] , [link] , [link]
Mindegyik oldal sqlinjection sebezhetőségben szenved, mivel egy sima ' karakterrel mysql hibát tudsz előidézni, innentől meg az sqlmap szépen bejárhatja az egész weboldal mögötti adatbázist (sőt lehet, hogy az OS fölött is átvehetjük az uralmat...)
Ha azért jöttem erre rá, mert véletlenül leütöttem a ' karaktert, az teljesen más, mintha úgy jöttem rá, hogy először biztonsági scannerekkel végignéztem az oldalt sebezhetőségek után kutatva, majd miután az sqlinjectiont-t megtaláltam, kihasználva azt letöltöttem (illegálisan) adatokat az adatbázisból...
Aki ezt másképp gondolja, az adja meg a címét, ma este elmegyek és megnézem mennyire sebezhető a bejárati ajtó a házon, meg a zár a kocsin, de persze csak etikusan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Hackersiralmak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest