- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Szerintem többre becsülendő, aki elmegy diák-melózni, és összerak egy 60-80-as alap gépet, mint akinek apuci megveszi 3-500 ezerből és osztja az észt. (mindkettőben volt részem )"
És melyik volt előbb? Édesapád vett neked egy fél millás gépet, amelynek köszönhetően osztottad az észt, majd diákmunkával vettél egy 70.000-es konfigot, vagy fordítva?
"És igen, mostanában a hardver valóban kezd időtállóbb lenni...a 4 mag is jelen van egy ideje
De azért ne feledjük, amit itt a PH-n olvastam vhol: A hardver a legrosszabb befektetés!"Tény, hogy egy vízparti telek a ráckevei Duna-ágon jobb befektetés, ettől függetlenül - ahogyan fentebb is írtam - az elmúlt néhány évben tényleg drasztikusan csökkent az avulás (a használati érték szempontjából), és ez mindenképpen jó hír szerintem minden felhasználó számára.
"Gondolom mind örülünk core i5 és i7 tulajok a 3. és 4. generációból hogy 50-100 ezres procink van... DDR4-et viszont nem támogat...és az új SATA és PCIe szabványok? Szóval majd lapot is kell váltani...az meg új tokozással jön... ördögi kör ez"
Csak a magad nevében beszélj! Nekem még Core i5-760 procim van, és nem is került 50.000-be, de nagyon elégedett vagyok vele.
Persze nem vitatom... ha majd fejlesztés lesz szükséges, akkor az alaplap cseréjénél kell kezdenem.
És sajnos ez mindig "ördögi kör" volt! (Különös tekintettel arra, hogy a gyártók a piacra dobott termékekhez képest mindig 2-3 generációval előrébb járnak. Tartom, amit írtam fentebb... a korábbi évtizedekhez képest "jó dolga van" a mostani PC-k tulajdonosainak, ettől függetlenül szomorú, hogy a cégek erősen "etetnek bennünket"!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest