- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Amúgy annyit elspoilerezek a könyvből, hogy Han légi sikló- és robogóbajnokságokon edződött kölökként, Koréliai Ifjúsági Bajnokságban. Hogy miképp és hogyan került oda, azt már olvassátok el. ismét: a jelenlegi canon szerint újra nem tudjuk mi van
Mindenesetre csillagközi utazáshoz alapból nem értett, bár azt ugye tudja a robotpilóta.A 60 oldalas tippem meg bejött, 63-ig oldalig tart az első két fejezet.
Esetleg ha be tudjátok szerezni az angol eredetit, az még jobb. Nekem a nővérem vette meg, mikor aktuális volt. Így itthon meg voltak a Prequelek is könyv formában
Han-t itt hagyta mikor elköltözött, ahhoz megvettem még az SW3-at könyvben mert csak. Szal most csak ez a kettő van itthon.
-
quailstorm
félisten
Ellenben a linkelt trilógia első kötete elég megrázóan kitárgyalja mind a pilóta, mind a wookie, mind az illegalitásba csöppenés dolgot. Asszem az első 60 oldalon belül ezekre választ kapsz. In medias res kezdés után űrhajón utazás közben mint álom/visszaemlékezés van beszúrva a gyerekkora.
Csak ugye az a baj, hogy ez már non-canon, tehát mintha nem is lenne.Pedig szerintem abból a könyvből lehetett volna olyan filmet csinálni, ami mind az átlag fogyasztó, mind a nerd igényét kielégíti.
Nekem a Disney-vel kapcsolatban a szakmaiatlanság a bajom, a belecsavart SJW és megfelelési kényszer a szereplőkkel, meg hogy kukázták az eddigi expanded universe-t, hogy majd ők újra el tudják adni milliószoros áron. De akkor legalább csinálnák is meg normálisan...
-
quailstorm
félisten
olvasd el ezt, ez tisztességesen meg lett csinálva
De ugye minden, ami nem a 6 film és Clone Wars, az non-canon, és Disney szépen addig feji a tehenet, míg bele nem döglik. Ez van, nem kötelező nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Béta iOS-t használók topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest