- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat, hasznos dolgokat kaptam most.
Egy SSD valóban jó lenne és szerintem ez + még 4 giga ram lesz majd a következő beruházásom.
Ezek után VGA + Proci csere, de tényleg nem sürgős a dolog, mivel most vannak nagyobb prioritások is az életemben. (Jogsi, autó stb.)
Viszont ez kiindulási alapnak jó lesz.(#10) Met
Ott nagyon segítőkész emberek vannak, sőt amikor 2 éve alkatrészeket vadásztam ott sokat segítettek. Viszont itt konkrét problémára kerestem megoldást, nem gépet "építeni" akarok, hanem csak kicsit fejleszteni a nagyobb játékélmény érdekében. + troubleshooting egy picit. -
h3lios
addikt
Ja értem.
Alaplap azért nem gyanús szerintem, mert csak és kizárólag itt fordul elő, ennél sokkal gépigényesebb játékoknál még csak hasonló sem fordult elő. Hozzá kell tenni, hogy gépem se volt már újra húzva 2 éve. Viszont minden driverből a legfrissebb van fent, úgyhogy szerintem CS:GO-val lesz a valami.
Meg viszonylag sokaknál előfordul a hiba és kicrashel a cucc tálcázáskor illetve kékhalálról is hallottam már.
Amikor amúgy sok játék (2 óra) után bezárom. Akkor gyök 2 -re lassul az egész rendszer. Kell neki vagy 1 perc, mire magához tér. Ezt is csak CS:GO után tapasztalom. Ebből én arra gondoltam, hogy a memória lehet kevés. -
h3lios
addikt
válasz
Krugszvele #2 üzenetére
Összeg lenne 1 teljesen kimaxolt gamer PC-re, mondjuk nem erre akarok most költeni első sorban.
Ezért is kérdem a tanácsokat.
VGA -ra én is gondoltam és az R9-et sokan ajánlották.
Kék halálos témára valami ötlet mi okozhatja ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged