- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
a bekapcsolt magokkal nől a fogyasztás is én lemértem Phenom II 710 X3@X4 load 165W-ról 200W-ra nőtt a gép felvétele, és a sempron kétmagosítás is plusz fogyasztással járt
-
vlkvy
csendes tag
nálam world community grid boinc kliens fut 24/7 üzemmódban, kapásból kétszer akkora számítási teljesítményt kaptam a négymagossal, mint ami korábban volt. és mivel csak alaplap+cpu kellett, minden más jó volt az előző konfigból, ezért 35 ezerbe került a mutatvány boltból garival úgy, hogy közben megmaradt az előző alap is.
ugyanolyan órajelen futott az előző is, és kb ugyanolyan számítási teljesítményt hoz 1-1 magon. csak hát ugye dupla annyi van belőlük. -
Igazad van, viszont legtöbben akik "ütős" gépet akarnak, nem azért veszik, mert a víruskeresés ideje felére csökken, hanem játék miatt.. ott meg manapság még szerintem nem jelent akkora előnyt egy négymagos, mint amivel esetleg drágább, épp ezért mondom, hogy szerintem még igenis van helyük a kétmagosoknak is, és nem úgy kell rájuk tekinteni, hogy ugyan már miaz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- ASUS routerek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Konteó topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest