- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
szimmetria es hasznalhatosag. a bal oldali sav felesleges lenne (hiszen pl. ha sms irasnal odaboksz csak a szokasos ikonok jonnek elo, plusz az ora alapbol ott van), de a jobb oldalon mar vannak fontos ikonok, amik legalabb kezre esnek (es nem egy kulon funkciogomb lenyomasa utan jonnek elo). ha elcsusztatjak balra, akkor meg nem lenne kozepen a billentyuzet, kenyelmetlen lenne a hasznalata, radaul hulyen nezne ki, igy legalabb mindig ugyan ott van (mondjuk nekem mar az omnian is kenyelmetlen lenne fektetett es teljes szelessegu billentyuzettel gepelni, hiszen a szelso gombok annyira kivulre kerulnenek, hogy gorcsot kapna a huvelykujjam, igaz en oldalrol, nem pedig igy fogom meg a telefont). ez max a kisebb kijelzos keszulekeknel jonne jol, de szerintem ott is kenyelmetlen lenne gepelni (szerintem probald ki, hogy egy szoveg megirasakor a kijelzo szelere bokj az adott betuknel, funkciogomboknal, mindjuk te meg hozzaszoktal az sii-hoz, szoval neked nem lenne furcsa, kenyelmeteln), igy pont kezre all a billentyuzet.
aztan lehet, hogy siman csak az az oka, hogy ne ugy nezzen ki, mint mashol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest