- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Kékes525 #259 üzenetére
"Például, hogy csak egyet mondjak. Az Androidnak rendkívül sokkféle hardveren kell futni, míg a iOS-nak csak egyen. "
-ezzel ott a gond, hogy minden gyartonak meg van a lehetosege arra, hogy sajat termekhez sajat OS-t keszitsenek. Am valami miatt ezt a gyartok nagy resze megsem teszi..
Ne az Apple legyen emiatt a hibas. -
Touch-ko
őstag
válasz
Kékes525 #248 üzenetére
Megneznek egy ugyanilyen tudasu androidos telefont hogyan mukodne a Mac-kel a Continuity, esetleg a hand off funkciok. Esetleg hogyan tudnek iMovie-val videot vagni egy androidos eszkozon. Vagy egy Pages dokumentumot irni.
Draga? En az elofizetessel vettem a 64GB-s iPhone6-ot, a forintra atszamitva 63.000-et fizettem a telefonert. Melle kaptam meg nehany kedvezmenyt,2 ev spotify, sport es netflix elofizetest meg egy f.sza kis bumpert..
Igen, valoban nagyon dragaAmugy koszi, hogy szoltal! Maris sznobnak erzem magam. Bocs csak kiment a fejembol, hogy sznob vagyok emiatt
-
Touch-ko
őstag
válasz
Kékes525 #242 üzenetére
Igen a sznobsag nagy ur.
Elarulnad mitol lesz valami sznob, ha iPhone-t hasznal? Remelem te sem veszed komolyan magad..ku.vara sznoban erzem
Magam nert van egy bizonyos markaju telefonom. Fel kellene ebredni es latni, hogy ez csak egy iOhone. Nem Pagani, nem luxuslakas Floridaban, nem Yves Saint Laurent ing, stb.. Egy telefon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 10
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest