- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
Bocsánat, de az elôzô hsz-t így írtam volna inkább:..csak lejárt a módiosítási idôm
A tiedet is.
Sokunké ''vágva lesz'' ám! Mert az is biztos, hogy, amikor Isten megbocsát valakinek egy bûnt, azt olyan messzire veti el magától, mint amilyen messze van napNyugat a napKeletttôl! NEM IDÕBEN MÉRVE!!! Vagyis bizonyos fölv♪telek törölve lesznek.
103. Zsoltár:
10. Nem bûneink szerint cselekszik velünk, és nem fizet nékünk a mi
álnokságaink szerint.
11. Mert a milyen magas az ég a földtôl, olyan nagy az ô kegyelme az ôt
félôk iránt.
12. A milyen távol van a napkelet a napnyugattól, olyan messze veti el
tôlünk a mi vétkeinket.
13. A milyen könyörülô az atya* a fiakhoz, olyan könyörülô az ùr az ôt
félôk iránt.
*
Különben egy nagyon érdekes gondolattal játszottál ...megvallom, már nekem is soxor eszembe jutott ilyesmi. Én is minden hithôs életét is látni szeretném..de közben arra is gondoltam, hogy Isten közelsége és az egész Menny önmagában is annyira lenyûgözô és izgalmas lesz, hogy talán a ''mozizás'' lesz a legutolsó dolog, amit csinálni szeretné(n)k majd...
*
Úgy képzelem, hogy mindegyikünk élet-filmje egy fantasztikusan érdekes, csodálatos hôs-sztory-film lesz. (!) Olyan, amilyent elképzelni sem tudtunk volna, soha! Pláne talán saját magunkról nem... Azt hiszem, hogy sokan , akik ott lehetünk, nagyon meg leszünk hatódva, amikor Isten levetíti az életünk filmjét....mert minden attól függ, hogy ki a rendezô és ki az operatôr Én is már alig várom........IN GOD WE TRUST!
-
talmida
Közösségépítő
A tiedet is.
Sokunké ''vágva lesz'' ám! Mert az is biztos, hogy, amikor Isten megbocsát valakinek egy bûnt, azt olyan messzire veti el magától, mint amilyen messze van napNyugat a napKeletttôl! NEM IDÕBEN MÉRVE!!! Vagyis bizonyos fölv♪telek törölve lesznek.
*
Különben egy nagyon érdekes gondolattal játszottál ...megvallom, már nekem is soxor eszembe jutott ilyesmi. Én is minden hithôs életét is látni szeretném majd..de közben arra is gondoltam, hogy Isten közelsége és az egész Menny önmagában is annyira lenyûgözô és izgalmas lesz, hogy talán a ''mozizás'' lesz a legutolsó dolog, amit csinálni szeretné(n)k majd...
*
Az én életem filmje meg copyrighted is lesz.. .mert ez meg az én kérésem volt...nem most jött az 5let..IN GOD WE TRUST!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Nintendo Wii U
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest