- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nocsesz1
senior tag
Akinek ez van
szívesen cserélnék véleményeket
-
AMD Power
titán
válasz
runner 125 #9 üzenetére
Sok a hasonlóság az is biztos.
-
runner 125
nagyúr
Beszrás,mennyi ájfonizálodott egyed jön...
-
Depression
veterán
Én emg most döntöttem el, hogy nem veszek ilyen kütyüt egy darabig, mert annyira elárasztják a piacot ezekkel, hogy óriásit fog esni az áruk. Ez csak jó hír, csak most már ki kell várnom, amíg mondjuk 50k alá esnek az áraik.
-
Balinov
titán
válasz
bolondember #6 üzenetére
engem a speckok erdekelnenek, mert kb mire ez europaban kaphato lesz ,addigra erik meg az Uiq3-as P990-em csereje.
-
bolondember
MODERÁTOR
nahát, igazi "iPhone-klón" hsz nem is született az első ötben...
Alapvetőleg pofás, kíváncsi vagyok a többire is...
-
papi77
addikt
Majd őket is beperli az apple...
-
Morden24
nagyúr
Hát ebbe azért ránézésre nincsen semmi olyan extra, ami miatt külön ráaggatnék egy "Style" nevet.
Vagy ez csak annyit tesz, hogy a többi vállalhatatlanul csúnya lesz?
Csak nem. -
Mamuska
őstag
Nem rosszak ezek a Gigabyte mobilok, csak jóval többe kerülnek a hasonló tudású HTC gépeknél, ezért nem hiszem hogy sokan tolonganának a boltban. Jövőben tetemes árcsökkentésre szorulnak, mert eláshatják magukat nálunk, persze lehet külföldön már normális áron mennek.
-
blueMerle
veterán
Erről a SmartZone-ról még nem hallottam, nem is láttam de remélem nem a TouchFlo koppintása lesz, mint ahogy azt az Asunál is láttuk.
-
tween
őstag
Nagyon ráállt mindenki ere a "táccsszkrín" vonalra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest