Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
nekem a java szöveg volt, szóval annyira nem voltam rossz helyzetben.
Dehogynem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
greenity
senior tag
Engem nem szeret ez a program, újabb és újabb trükköket kell kitaláljak hogy az ábrák a helyükre kerüljenek.

-
Zolaash
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
greenity
senior tag
Hát nálam mivel a számolások eredményét valahogy reprezentálni kell, ábrák egész tömkelege van benne, nem is tudom olyan 30 ábránál tarthatok jelenleg és még 20 oldal ha nem több vissza van, a hét végére viszont tényleg kész kell legyek 
Most is épp azon küzdök, hogy egy ábra előtti üres teret valami okossággal kiküzdjem

-
Zolaash
senior tag
Azt hittem valami jó kis fétis téma következik,
erre szövegszerkesztő.... 
-
greenity
senior tag
velem eljátszotta, mert ott éppen volt neki hely, szerintem inkább az ábrákkal játszott az ő szemszögéből, de legalább megoldottam.
Szeretem a LaTeXet, mert sokkal normálisabban kezelhető alapból, mint bármelyik office szerű valami, viszont az ábrákkal nem bánik túl fényesen. Sajnos vagy nem sajnos a dolgozat tele van ábrákkal...
-
greenity
senior tag
"\begin{figure}[htbp]
\begin{center}
\includegraphics[scale=0.78]{lambdaq_N100.jpg}
\caption{$\langle N \rangle$ értéke rögzített $\lambda_q = 100$ esetén $\lambda_N$ és $\lambda_p$ függvényében}
\end{center}
\end{figure} \\
\section{A fizikai mennyiségek függvényében az egyenlőtlenség vizsgálata\\}"Az volt a probléma, hogy összesen 8 kép volt. Az első kép alatt volt még 1-2 cm hely, mivel az volt a fejezet kezdő oldal, és nem bírtam annyit írni, hogy ne legyen hely, akkor bekerült oda az új szakasznak a címe. Ezek után beraktam az első oldal aljára egy \newpage-t, ekkor az utolsó kép elé került egy új oldalra a szakasz címe, végül a szakasz címébe került egy sortörés, ahogy az látszik is.
szerk: illetve átírtam a kép opcióit teljes arzenálra. -
bambano
titán
és mit csináltál ezzel a "szövegszerkesztővel"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gonosz... az egész.. nem baj, lassan kész vagyok, és a korrekciók során szerkeszthetem át az egészet