- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riddick77
tag
Nem a kártya típusának szólt a megállapításom,hanem általánosan mondtam.
Jelenleg, egy régebbi passzív Nvidia kártya van a gépemben,ami durván fejlesztés alatt áll ,de repül belőle azonnal ,ahogy lesz egy jó árú AMD Radeon,ami kellően halk,és nem melegedős,mivel nekem az AMD színvilága jobban bejön. Egy 26" Samsung T260 16:10-es monitoron nézve.
Tudom,hogy ez is sokan urban legendnek tartják,de én még az említett plazmán is látom,hogy milyen szépek a színei az Xbox One AMD APU-jának.
A cikkhez visszatérve..ne játékot adjanak,hanem faragják az árát a régebbi kártyáknak.
"Nagyon halk, viszont nagyon melegszik, gyari beallitasokkal max 40%-ig porgeti a ventilatorokat, es 87 fok fole is siman felmaszik (volt 90 is) egy 3x10cm venti huteses hazban."
Ezt egy tulaj írta ,a ASUS STRIX-R9 390-járól.
-
-
Riddick77
tag
Nekem számít,hogy hűvösebb,halkabb rendszerem legyen.
Ami melegszik,az sokkal hamarabb el is romlik,főleg ha BGA forrasztás van benne.
Jártam már így ,mikor a custom AMD kártyám elromlott 6850-es és egy ref-et akartak adni helyette,azt balhézhattam.
Lehet,hogy nem izgat valakit mennyit fogyaszt a PC-je,mennyi hőt termel,és mennyire hangos ,de engem igen.
-
Riddick77
tag
A 28 nm-es gyártástechnológiára gondoltam a GPU-ban ,ami 2011-es.
Míg a pár hónap múlva esedékes ,14 nm-es FINFET technológia a küszöbön van.
Sokszor hallom ezt,hogy a fogyasztás egy dolog...szerintem meg nem.
A hatékonyságnak ,mindig is az elsődleges szempontok között kell lenni egy terméknél, a teljesítmény/fogyasztás mutató pont ezt tükrözi.
De,az AMD helyesen erre az útra lépett a 14nm-el,ezért várjuk az új GPU-kat,CPU-kat tőlük.
Viszont ,a réginek is lehet helye,értékeljék le durván őket,ha eddig nemtudták kiárulni normál áron a készleteket az üzletek.
-
Riddick77
tag
Nem éri meg egy ingyen játék azt,hogy vegyél egy elavult technológiát használó "áramtemetőt" ,miközben a küszöbön vannak az új ,gyorsabb,takarékosabb hardverek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest