Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
amúgy minden szülő nyafog össze vissza, hogy hizik a gyerek mert egész nap a gép előtt ül. itt a megoldás, felveszi a sisakot benne monitorral, kimegy a rétre és játszik. Még akkor is rohangálna csatákba ha már teljesen ki lenne fáradva..
business és pénz zagot érzek, jó befektetés lenne -
(An)Dante
őstag
Nekem az a stratégiai játék tetszett ahol úgy lehetett csak épületet építeni vagy a másik csapattal harcolni, hogy az emberke szépen elsétált a kis lábával a virtuális térképen az adott helyre. Enyhén szólva is izzasztó a dolog. ;-) Persze eléggé hülyén néz ki amikor valaki egy nagy placcon a kezében mobilt nyomkodva jobbra-balra rohangál..
-
sgery
őstag
amúgy volt ilyen gsp játék a national g-on régebben, csak ott a fejedre egy teljes kijelzőt húztál és virtuális gömböket kellett összeszedni. tök állat volt
-
(An)Dante
őstag
válasz
kalosiszilar #3 üzenetére
Többfajta GPS alapú játék is lehet. Az egyik amit én is próbáltam amolyan fedezd fel a várost játék volt. Meg kellett keresni bizonyos pontokat a városban és ott fotókat kellett készíteni. A koordinátákat folyamatosan rögzíti a szoftver és össze lehet vetni, ki tudta bejárni a legrövidebb úton a célpontokat. Ezek helyfüggő játékok.
A másik kategória nem kezel valós térképet, tehát nem helyfüggő, a GPS jele csak a relatív elmozdulás és relatív pozíció meghatározásához kell. Van tehát egy nagy tér és pár csapat ahol virtuális térképen küzdenek egymással. ;-) Warcraft élőben.. :-D
-
kalosiszilar
csendes tag
Most lehet, hogy en vagyok a hulye, de nem birom felfogni mire lesz jo, ha egy mobilon olyan jatekot jatszasz, amely fugg a GPS tol? Tan nem eleg nagy a fantaziam, de nem ertem ez hogyan mukodhet?
Amugy kivancsian varom az uj fejlemenyeket!
-
sgery
őstag
méga 3650-re volt nekem egy szúnyogirtós játék amit a kamerával lehetett irányitani. Istenkirályvolt, órákat el voltam vele a suliban
-
sztyui2
őstag
Elég jól hangzik.
Egy kis elírás:...játékok számára újabb siekreket hozhatnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest