Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
miért akarna az MS csinálni, ha egyszer van már neki? a sajtó nem fújta fel ennyire, meg nincs ilyen bűvös körítés hozzá.
amint belépek a Live honlapomra, egyetlen kattintással elérem a leveleimet, ezen belül a kontaktokat, naptárat, és a webmessenger-t. látom, ki mit csinált az elmúlt időkben, tudok közös eseményeket szervezni a megosztott naptárnak köszönhetően, tudok fájlokat, fényképeket megosztani a SkyDrive-val, online tudok Office dokumentumokat szerkeszteni, ha kell, ezt is közössé tehetem a SharePoint-ra épülő Office Live-val, tudok videotelefonálni, stb.
nem olyan nagy durranás ez a Wave, csak jól van eladva.
-
Major Major
senior tag
egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy wave üzenetek kimenjenek simán e-mail postafiókba is, persze a régi technológia megkötésein belül
a Microsoftos felvetés jó, nekem is eszembe jutott, ha sikeres lesz, biztos csinálnak valami hasonlót, aztán elkezdik nyomatni oprendszerbe integráltan -
törölt tag
ahogy én kiveszem az egészet, akkor ez egy open source platform lesz, amit bárki felhasználhat. cégek tudják maguknak (akár zártan) implementálni, vagy szolgáltatók a jelenlegi rendszerük fejlesztése jegyében. tehát a wave csak egy háttér/technológia magához a szolgáltatáshoz, amit igazából bárki nyújthat majd. szóval lesz google wave, de lehet hasonlóan yahoo wave, facebook wave, stb. tehát ez nem a gmail utódja/továbbfejlesztése, hanem egy technológia, ami kiválthatja azt, meg egy rakás más dologot még mellette, de szabadon alkalmazható, nem kötődik úgy a google-hoz, mint a gmail (mivel azt nem licenszelheti senki).
-
alien24
tag
en ugy vettem eszre az ismeroseim kozt, h akinek nincs g-s account-ja, az amugy is mindenhol lemaradt (msn meg ciki pl). aki kicsit is jelenben el, netalan progressiven nez elore azt biztosan elfogom erni. aki meg a multban ragadt kimarad, ecceru ez

haverok, munkatarsak 90%-nak van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest