- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Polarstar #86 üzenetére
Hát nem tudom többi Droidon, hogy van de a HTC-s időzítő és az AOSP is addig csipog egyre hangosabban, amíg le nem nyomod. Az általad linkelt symbis kb. 0 funkcionalitású.
Ha megnézed azt amit linkeltem, na azt pont azokat tudja, amik a főzéshez kellenek.
BB10-en nem tudom, hogy milyen, de akkor az elég érdekes az alap SW... -
törölt tag
válasz
Krugszvele #90 üzenetére
Nem kell ahhoz megvenned, hogy kipróbáld. Másrészt annyira kevés pénzbe kerül, hogy nem tudsz eleget bukni rajta.
-
bok92
addikt
-
readyz
tag
A tegnap kiadott 10.2.1.1055 leaked OS-el már lehet az androidos .apk file-okat telepíteni közvetlenül a telefonról, nem kell konvertálás meg pc kapcsolat stb...
-
jozso1989
őstag
Akkor mostantól mégsem a BB lesz a legbiztonságosabb OP-rendszer? Bár annyira csak nem hülyék az emberek, hogy letöltsék azokat a "bizonyos kínai appokat".
Androidot BB-re és meg van mentve!
-
hsrasus
aktív tag
válasz
cairojack #41 üzenetére
amúgy szerintem is ez lenne a legjobb.
a rendszer maga szerintem jó és még jobb irányba halad.
egyszerűen kevés a hardwer.
ha sikerülne megállípodni valakivel, akkor a BB tolhatná továbbra is a qwerty-s készülékket, az új gyártó meg az érintősöket. szerintem ha több modell lenne jobban felfuthatna.és elnézést, de már egyszerűen nem bírom az árral kapcsolatos nyavajgásokat. a 150-es nyitóár tényleg nem volt kevés, de végülis mihez képest?
az Iphone5-höz, a SGS4-hez, HTC One-hoz, vagy a Motorola Defy-hez képest?
ugye senki nem gondolja, h egy Citroen Saxo áráért jár neki Peugeot 607?
és ha azt nézem h hány fiatal mászkál Iphonokkal, mindig azon gondolkozok h ez hogy lehet, mert lerí róluk, h még olyan embert sem ismernek, aki tudja mi az a munka.eddigi mefigyeléseim alapján az ár miatt fanyalgóknak 2 fő csoportja van:
- akinek valójában nem is tetszik a rendszer, csak jön ide okoskodni és akkor se kellene neki, ha 40eHUF lenne, mert találna valami más okot, ami miatt nem jó
- akinek tetszik a rendszer, de valójában 40eHUF felett minden telefon drága nekitessék végre megérteni, ez is alapvetően egy túlárazott készülék, mint az Iphone (csak nem annyira) de cserébe nem is olyan mint a többi. (és valószínűleg ennek is köze van ahhoz, miért tart itt a BB, ahol tart, de nem ez most a lényeg)
és amúgy sem értem a rinyálásokat, engem az se zavar, ha tönremegy a BB, mert a telefon már itt van a kezemben és most is működik, és ha még 4 évig menni fog nekem már megérte!
-
Lomha 8V
addikt
Na végre, felrakhatjuk mind a 274 fingós appot BB-re is.
(#71) hagel: Ez most komoly? Konyhai óra? Miért nem állítod be az ébresztőt?
-
vimes
senior tag
Mondjuk lehetett volna annyira igényes, h nem tiszta retkesen készíti a telefonról a képet...
-
válasz
Krugszvele #69 üzenetére
Egyetértek! Nálam a helyzet a következő: Böngésző, Jegyzet, hangjegyzet, videó, fényképező, BBM, más üzenő és alkalmasint egy-két telefon. A telefonálási funkció bőven 10% alatt van.
Igen kellenek az appok.Például a többiek röhögnek rajtam, de konyhai órát keresek. Nos BB10-re "normális" konyhai óra nincs. Van pl "tojásfőző", "hamburger készítő" és remeknek látszó Timer Plusz is! De ki volt az a barom, aki úgy gondolta, hogy a sütésem 40 percét másodpercben adjam meg?! Számoljam ki és úgy írjam be? Ez-hülye!!!!
Szóval a hülyeség itt is általános... (mellesleg a gyári igen halk - jellegtelen hangú....)
-
Crafter32
őstag
válasz
Krugszvele #69 üzenetére
... ezt inkább ne.
Egyébként a hír kamu ahogy olvastam a szederblogban. Így tökmindegy.
-
eventus
veterán
válasz
Krugszvele #66 üzenetére
App app app app app app... Ezt hallom minden platformon. Mindent lehet ezekkel a telefonokkal csinálni, másodlagos már a telefonálás. Ha meg lemerül appoktól, akkor meg pont kommunikálni nem lehet velük, amire eredetileg hivatottak
-
Krugszvele
senior tag
-
Воланд
titán
válasz
Krugszvele #64 üzenetére
akkor miert is baj, hogy ha elerheto a hivatalos store?
-
Krugszvele
senior tag
Azért elég nagy lammernek kell lenni, hogy belefuss egy fertőző app-ba... Ez a minden szart telepítsünk ugyanolyan, mintha windowson csinálnád. Aztán meg szidják az emberek a windowst, hogy ilyen szar, olyan szar, vagy az androidot, hogy fú de gagyi, közben csak figyelni kellene. Nem is túl sokat.
-
icezozo
addikt
minek ez a Play áruház?
bármelyik droid program fut a sideload rendszerrel és a Unlockolt Android Runtimeala sok hulladék fertőző droid app maradjon csak meg droidra!
-
azopi74
addikt
Úristen, ezen a készüléken szalonnát szeleteltek?
Az én telóm kijelzője is elég gázul tud kinézni néha, de ez mindent űberel
-
HaJózsi
aktív tag
*Nem olvastam még végig a hozzászólásokat*
Néhányan azt mondják, hogy occó és normális telókat kéne gyártaniuk elsősorban. MI A F...? A Z10 75000 forint....
Szerintem ez ilyen formában, ahogy a képen van, hülyeség. Mit kezdene a rendszer a launcherekkel és a widgetekkel (nem is beszélve a Dalvikról és az új ARTról)? Azt tudnám elképzelni, hogy a BB World el tudná érni a Play Áruházat korlátozott módon, de még az is fura lenne.
Mindenesetre, ha lesz Ingress is Z10-re, akkor megvan az új telóm... -
cairojack
aktív tag
Figy, mielőtt akarod venni, megkérdezed a boltot, hogy gyártói, vagy bolti gari van rá. Ha gyártói, akkor nem kérdés, ha bolti, akkor érdemes meggondolni. Amúgy felteszem, nem véletlenül van 60 rugós különbség a nagy áruházak kvázi "hivatalos" ára, és a gsm boltok ára között.
-
fi:zi'k
nagyúr
-
kekkola
senior tag
Én lennék a legboldogabb, ha igazad lenne... Sajnos vannak olyan appok, melyeket itt magyarországon használnék, de a blekikre általában "nemzetközi" cuccok vannak. (nekem jó ha van magyar (bp., szeged) menetrend app, viber, taxirendelés, stb...)
És ez hatványozottan igaz az OS7 ill. ezek alatti készülékekre. Én támogatnám a Play-t, mert maga a BB10 nagyon tetszik a készülékekről nem is beszélve. -
NGA
addikt
válasz
Krugszvele #51 üzenetére
Gyakorlatban kapsz egy készüléket egy zacskóban egy kinai töltővel. Kb ennyi. Garanciát a bolt vállal, ha elromlik és még nem lett belőle kinai bolt, akkor elküldik javitani a fusimusi gsm szervizbe, ahol Kovács Baltazár okleveles villanybojler javító a netről összevadásztott szevizkönyvekkel megbuherálja, majd visszaadják lemerült akksival, hogy töltsed fel, mert már jó. Aztán otthon derül ki, hogy mégsem, és ezt addig játszák veled, mig beleunsz. Fogyasztóvédelemre kár hivatkozni, mert tudják a számodat, és a tulaj ismerőse bádibilder.
-
cairojack
aktív tag
Most nézegettem, olyan 130 körül van. Azért ennyiért ez a hardver szvsz igencsak kevés. Ha az induló ára lett volna ennyi, akkor azt mondom, hogy ok, meg talán az eladások is másképpen alakultak volna.
No mindegy, a lényeg, hogy szerintem Droiddal sem lenne jobb, sőt. Egy lenne a tucatnyi gyártó közül. S ha továbbra is így áraznák a hardvereiket, 3 másodperc alatt mennének csődbe a droidos mezőnyben.Gyári garihoz:
Azt én sem tudom, viszont már szívtam meg ilyen "külföldröljött, rövidebb garival" telóval, és a végén többe került a mutatvány, mintha kicsengettem volna a teljes árát. Azóta óvakodom az ilyesmitől. De ez csak én vagyok. -
NGA
addikt
válasz
Krugszvele #46 üzenetére
Miért? A 720 üzleti telefon?
-
cairojack
aktív tag
válasz
Krugszvele #46 üzenetére
Nono... azért az az ár még inkább a "sarokgaris" szürkeimportos cuccokra vonatkozik. Ha a hivatalos, gyári garis árát nézzük, lesz az kétszer ennyi is... Sajnos...
-
cairojack
aktív tag
Félreértettél!
Engem egyáltalán nem zavar, hogy ezt csinálod, tőlem tolhatod napestig, meg csinálhatod a cirkuszt a BBM ellen, csak rohadt nagy álszentségnek tartom, és ez mindent elmond rólad, meg a jellemedről.Jah és amúgy nem a véleményeddel van a baj, hanem azzal, hogy mennyire másként állsz a sajátodéhoz, mint máséhoz. Mert ugye mindenki troll, csak te nem. Amúgy mondom, miattam ne fogd vissza magad, én jókat derülök.
-
NGA
addikt
válasz
cairojack #42 üzenetére
Ugye milyen szar, amikor csak a fikázás megy? Na kb hasonlót adsz elő te is. Amikor megjelent a Z10, meg utánna a Q10, ment a nagy duma, hogy tönkreveri a BB a WP-t és hogy a kutya nem fog venni WP telefont. Aztán fordult a kocka, a Nokia elad negyedévente több mint 8 millió telefont, mig a BB lassan már 1 milliót sem.
-
cairojack
aktív tag
Én nem vágom, hogy miért lenne jó, ha a BB áttérne az Androidra. Szerintem most sem a BB10, mint OS a gond, hanem az elérhető hardver mennyisége, és minősége. Ja meg az ára. Most őszintén. Van itt bárki, aki megvenné a Z10-et, mint hardvert, a jelenlegi 150 rugós (sőt a 200 rugós nyitó-) áron, ha Android lenne rajta??? - Szerintem nincs.
Arról nem is beszélve, hogy a Droidos BB-vel pont a lényeg veszne oda. Csak egy újabb "Droid gyártóvá" válna a cég. Egy a tucatnyi közül.
Ha már ekkora a gáz, több értelmét látnám, fordítva, hogy a BB tegye licencelhetővé a BB10-et, hátha más gyártó ki tud belőle hozni valamit. (Mert potenciál az van benne, csak töketlenkednek a kanadaiak).
-
dreamdancer
őstag
Lehet, hogy a BB és a Google lezsírozta egymás között, akkor elképzelhető. Az nyilvánvaló, hogy a BB mit nyerne vele, de tulajdonképpen a Google-nak sem volna rossz döntés se anyagilag, se stratégiailag, mintha miniben "bekebelezné" a BB-júzereket.
Viszont ezzel pár speckó app kivételével vége is lenne a BB saját platformjára való fejlesztésnek, innentől értelmetlen a többletmunka, úgyis ott a Play-ben az app. És akkor a Q5 és 10-tulajok nem sok jóra számíthatnak a 720x720-as kijelzőjükkel. Továbbá innentől a BB a Google-höz van köntve, saját app-háttér nélkül nem tud többet elszakadni.
-
NGA
addikt
-
ghost364
senior tag
HA tényleg így lenne a BB felkerülhetne a ,,következő telefon" listámra.
-
NGA
addikt
Ez valami olyan lehet akkor, hogy veszel egy gépet linux-al, és a Windows emulátorban fotosoppolsz?
-
roli543
őstag
Ezzel az infóval új alternatíva lehet...
-
-
Kiss Tamás
csendes tag
Ügyes photoshop egy BB user fantáziájából.
-
Ali G.
senior tag
blackberry androiddal és meg van mentve
-
GeryFlash
veterán
Ez a hír komolyan csak nekem k*rva szürreális?
-
NGA
addikt
Ezzel elkéstek kb 8 hónapot.
Kiváncsi lennék, hogy pl egy Real Racing 3 vagy GTA is pont úgy fog ezen futni, mint egy droidon? -
=Mentor=
őstag
Szerintem a Blackberry megmaradásának egyetlen forgatókönyve az, ha egy tőkeerős kínai befektető felvásárolja őket és áttérnek Androidra...
-
tib85
tag
nem értem én ezt az app mizériát. BB-re is elérhető minden alkalmazás aminek van értelme,vagy legrosszabb esetben van alternatív alkalmazás amivel ugyanazt meg lehet csinálni.
A céges telefonom sajnos android, választhatok kismillió app közül,aminek úgy 70 százalékának léteznie se szabadna annyira értelmetlen,használhatatlan valami.
A saját telefonom BB, kevesebb app van rá,de az átlag minőségük sokkal jobb. Nem volt még olyan hogy valamilyen feladatra ne találtam volna appot,vagy ne tudná a BB alapból. -
eventus
veterán
A hír jó, de miért kellett bele megint a negatív hagvétel? Így a BB, úgy a BB... Lesz play store PONT, ennyi.
-
mrlujoak
veterán
Tehát - ha jól kombinálok - az új stratégia az, hogy szépen lassan androidizálódik a BB?!
Eddig is megoldható volt az android appok futtatása BB10-en, most már PLAY-is lesz, ergo "natúr" android appok is futhatnak majd a BB10-en?
Végül is ez egy logikus lépés is lehet a BB-től, hiszen nekik most meg kell markolni minden lehetőséget.
-
halkow
őstag
ez nagyon jól hangzik de ebből se lesz semmi sztem..
-
fi:zi'k
nagyúr
Eddig mindenki azért károgott, hogy mivel "nincsenek" appok a BB-re, nem kell a kutyának sem. Most "lesznek".
Szvsz egy árvágás is várhat a közeljövőben. Vhogy kénytelenek lesznek felpörgetni legalább a beragadt készletek eladását.
(#4) kolosanyi
Ha tovább mérséklődik a Z10 ára, akkor biztos benevezek egyre. -
vicze
félisten
Hát ez a BB-nek szar mivel saját alkalmazás boltja kiszorulna a saját telefonjairól, szóval a Google max tapsikol hozzá hiszen ők kapják a appokból a bevételt meg a appok reklámjaiból. (Az Android önmaga továbbra is kereken semmit nem hoz a Google-nek, mivel ingyenes.)
Ha így lesz azért készüljön fel mindenki, hogy csak a tiszta Dalvik appok működnek bármi ami NDK-t használ az nem.
-
kolosanyi
veterán
Király. Szoftverellátottság megoldva.
Nagyon szívesen vennék ilyen telót, csak ennyit még mindig nem tudok rászánni. Pedig szerintem nagyon jó a rendszer, a hardver sem vészes, úgyhogy nekem maximálisan bejön.
-
cairojack
aktív tag
Ez szinte semmivel nem fogja megnyomni az eladásokat. Az appok száma csak egy tényező, ha mégoly fontos is. Normális telefont kéne gyártani, és nem csak a csúcskategóriában. Ki kéne dobni pár igen jó ár érték arányú modellt, amit átlag halandó is képes megfizetni. Mondjuk úgy 50-60k környékén. Akkor talán nőne a piaci részesedésük.
Meg az sem ártana, ha eldöntenék végre, hogy akkor most merre tovább. Egyik héten ezt mondják, a másik héten meg az ellenkezőjét. Amíg ennyire bizonytalan egy platform jövője, senki nem fog kiadni érte 150-200 rugót... -
bok92
addikt
Google Play frissítés várható hamarosan...
Gugli ehhez mit szól?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadai vállalat operációs rendszerének 10.2.1-es frissítése állítólag már a keresőóriás alkalmazásboltjához is hozzáférést biztosít.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest