Hirdetés
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Szia!
Én is azok közé tartozom akiknek teljesen megfelel a Pixel XL.Nekem nem szükséges a vízállóság mert nem akarok a telefonnal fürödni . A Kamerából is elég egy. Ha az jó képet készít. Tudom, hogy mindenkinek más az igénye, de az azért nem túl szimpi hogy azok mondanak lekicsinylő véleményt akik még csak nem is látták nem hogy használták volna, de ez már csak így szokott lenni nálunk mikor megjelenik egy telefon.
-
*RLaci*
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Értem én,csak ezekre nincs szükségem.A dupla kamera biztos jó,de nincs jelen pillanatban minőségbeli előnye a Pixel szimpla kamerájával szemben.Az összehasonlító tesztek ezt alátámasztják.Nem fürdök a telefonnal.A csepp és porállósága bőven elég egy esőben pl. De ha utána nézel láthatod,hogy a vízalatti létet is igen jól bírja.Persze nincs rá gari,de az elég meredek egyes gyártók vízálló telefonjainak esetleges beázásakor is.Nagyon sokat fotózok,viszont nagyon keveset videózók. Így,hogy a család,hogy kiabál
azon az évi két-három felvételen,számomra nem releváns. Nekem ez a jó telefon,hiába mások szerint "ciki,undorító,hányadék,okádék" stb......Másnak meg más a jó,azért vett azt.Na mindegy,várjuk a vasárnapot,hogy milyen lesz a G6

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Flint 2 OFF topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azon az évi két-három felvételen,számomra nem releváns. Nekem ez a jó telefon,hiába mások szerint "ciki,undorító,hányadék,okádék" stb......Másnak meg más a jó,azért vett azt.