- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 – bajnokesélyes
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
válasz
tomboy0013 #145 üzenetére
Szia!
Én is azok közé tartozom akiknek teljesen megfelel a Pixel XL.Nekem nem szükséges a vízállóság mert nem akarok a telefonnal fürödni . A Kamerából is elég egy. Ha az jó képet készít. Tudom, hogy mindenkinek más az igénye, de az azért nem túl szimpi hogy azok mondanak lekicsinylő véleményt akik még csak nem is látták nem hogy használták volna, de ez már csak így szokott lenni nálunk mikor megjelenik egy telefon. -
*RLaci*
addikt
válasz
tomboy0013 #145 üzenetére
Értem én,csak ezekre nincs szükségem.A dupla kamera biztos jó,de nincs jelen pillanatban minőségbeli előnye a Pixel szimpla kamerájával szemben.Az összehasonlító tesztek ezt alátámasztják.Nem fürdök a telefonnal.A csepp és porállósága bőven elég egy esőben pl. De ha utána nézel láthatod,hogy a vízalatti létet is igen jól bírja.Persze nincs rá gari,de az elég meredek egyes gyártók vízálló telefonjainak esetleges beázásakor is.Nagyon sokat fotózok,viszont nagyon keveset videózók. Így,hogy a család,hogy kiabál
azon az évi két-három felvételen,számomra nem releváns. Nekem ez a jó telefon,hiába mások szerint "ciki,undorító,hányadék,okádék" stb......Másnak meg más a jó,azért vett azt.
Na mindegy,várjuk a vasárnapot,hogy milyen lesz a G6
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest