Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Mert nem kell egy plusz eszközt mindig magamnál hordani amikor kedvem támad fényképezni és sokkal jobb érzés kevésbé profi cuccal jó képeket csinálni. Annyira ezt sem bonyolult megérteni. Meg amúgy sem költenék még külön egy gépre ahhoz, hogy fényképezzek, főleg most, hogy már a mobil kamerák zömével is elég jó képeket lehet csinálni felső kategóriában, amire úgyis beruházok. Szerintem nem egy különleges igény ma már mobil kameráknál a jó manuális mód, így nem értem miért kell ezen folyton valakinek meglepődni, hogy ez is igény manapság...
67: ne fárassz már kérlek... Elmondtam, hogy létező funkciót várok csak el egy jó kamerás telónál. És nyilván én a saját igenyemet fogom leírni nem a tiédet vagy nem a másét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest