Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
válasz
andrisms #4806 üzenetére
amúgy az hogy lehet hogy egyetlenegy navit sem tudok feltenni? vagyis iGo-t felrakta, de ott meg nem talált GPS jelet, azt hagytam a fenébe. azonkívül próbáltam Navigont, Sygic, mindegyiket feltelepíti, de amikor meg akarom nyitni akkor valami hibaüzenetet ír, hogy próbáljam később elindítani(vártam 20percet akkor sem jó, újraindítottam, akkor sem)... légyszi segítsetek nem tudom mi lehet a gond. Illetve szerintetek melyik a legjobb offline navi? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest