Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Quqesz
üzenetére
Köszönöm. Eléggé magam alatt vagyok most így. Remélem gyógyszerre költi a rohadék.
(#20930) slice14
Köszönöm.(#20931) Szmoki
Nem bunkóság, elmondom. Sörözni voltunk haverokkal, de többen előbb leléptek, én még beugrottam hazafelé köszönni egy nagyon jó barátomhoz, aki szintén a városban volt. 4 órakor hajnalban szálltam fel a villamosra a Blahán, kicsit ittam, de nem voltam részeg, mindenre emlékszem. A villamoson elaludtam (ki vagyok merülve, sok az edzés meg minden), és a következő kép az az, hogy leszállok a Széll Kálmánon. Ami furcsa az egészben, hogy fél hatkor szálltam le, egyből odamentem az ott parkoló járőrautóhoz, onnan vissza a koliba, majd a XII. kerületi kapitányságra feljelentést tenni. Közel másfél órát voltam a villamoson, semmire nem ébredtem fel. Érdekes, mert a tárcám (tele okmányokkal) a belső zsebemben volt, a teló meg a nadrágzsebben. Erre fel kellett volna riadnom, még ha részeg lettem is volna, de nem. Valószínűnek tartom, hogy valami szarral elkábítottak, azért aludtam ilyen mélyen, meg ennyit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Robogó, kismotor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OLED TV topic
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő