Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

válasz Quqesz #20928 üzenetére

Köszönöm. Eléggé magam alatt vagyok most így. Remélem gyógyszerre költi a rohadék.

(#20930) slice14
    Köszönöm.

(#20931) Szmoki
    Nem bunkóság, elmondom. Sörözni voltunk haverokkal, de többen előbb leléptek, én még beugrottam hazafelé köszönni egy nagyon jó barátomhoz, aki szintén a városban volt. 4 órakor hajnalban szálltam fel a villamosra a Blahán, kicsit ittam, de nem voltam részeg, mindenre emlékszem. A villamoson elaludtam (ki vagyok merülve, sok az edzés meg minden), és a következő kép az az, hogy leszállok a Széll Kálmánon. Ami furcsa az egészben, hogy fél hatkor szálltam le, egyből odamentem az ott parkoló járőrautóhoz, onnan vissza a koliba, majd a XII. kerületi kapitányságra feljelentést tenni. Közel másfél órát voltam a villamoson, semmire nem ébredtem fel. Érdekes, mert a tárcám (tele okmányokkal) a belső zsebemben volt, a teló meg a nadrágzsebben. Erre fel kellett volna riadnom, még ha részeg lettem is volna, de nem. Valószínűnek tartom, hogy valami szarral elkábítottak, azért aludtam ilyen mélyen, meg ennyit... :(

Új hozzászólás Aktív témák