Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
válasz
kolosanyi #14895 üzenetére
A WP-ben tényleg egyedül csak a lagmentesség tetszik, semmi más.
Ma felraktam a GB-et valamiért, aztán az az ICS után katasztrófa valóban.
Ha a launcher tényleg finomabb lenne, akkor 5*-ot adnék az ICS-re.Például a beállítások menüben is érezni, hogy folytonosabb, szóval alakul ez az Android. Egyszer talán megérjük, hogy WP szinte értük, ilyen téren. Semmivel se lassabb szerencsére, mint a GB, a 4.0.3-hoz képest is sokat javítottak rajta.
(#14896) Asbee
21 másodperctől se látod?
Kb 3 részletben jön be a menü.Bocsi srácok, de én fix 60 FPS-es szemekkel születtem.
-
Dzsuri89
őstag
Ahogy ígértem, csináltam videót.
LetöltésBocsi, hogy 90-fokkal el van fordulva.
Az a vicces a dologban, hogy elkezdtem videózni és a telefonom kicsit észbe kapott, mert akkor kevésbé laggolt az animáció. Nagy laggolás címszó alatt a 21 másodpercnél láthatóra gondoltam, kb amikor smsből, névjegyből és társaiból megyek egyből a főmenüben, akkor szokta ezt csinálni. Van amikor a főmenüre váltó animáció szépen megy, de akkor meg a menülapok közötti váltás hányinger.Másnál is ilyen a rendszer vagy csak titeket annyira nem érdekel ez?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Dzsuri89 #14834 üzenetére
Utána néztem, és a 3.0.7 a legújabb.
Leírom pontosan, hogy miért is kérdeztem. Kicsit rejtélyes a dolog, bízom abban, hogy valaki tud nekem kielégítő választ mondani.
Használtam 2.3.6 és 4.0.3. alatt is egy nem legális Lucky Patchert vagy TbPatchert, aztán minden flottul működött, full verziós lett a TB.
4.0.4.-en megakartam ezt a műveletet csinálni, csak aztán a patch nem akart működni, mert hogy régi a SU vagy Busybox. Kiderült, hogyha leszedtem egy BusyboX frissítő appot Play-ről, amivel befrissítettem a Busybox-ot, onnantól működött minden.
A kérdésem, hogy mi a fenéért nem volt jó a 4.0.4. alatt a BusyBox verzió? Az tulajdonképpen milyen programmal megy fel a telefonra? Egy tippem van, hogy root-tal.
Azért nagyon fura ez az egész, mert haverom is 4.0.4-et tolja és neki meg simán működött a leírt program BusyBox frissítés nélkül. -
Dzsuri89
őstag
válasz
molnarpeter #14867 üzenetére
Így nézz ki a tár.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
molnarpeter #14862 üzenetére
Volt már az is, meg újra raktam a ROM-ot is, de semmi javulás. A két teló között annyi a különbség, hogy neki bevándorló, szóval Ausztriában vette.
-
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #14842 üzenetére
LOL
-
Dzsuri89
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy melyik a legújabb verziója a Superuser-nek?
Nálam a 3.0.7. van.
Ha netán van az enyémnél újabb, akkor valaki linkelje be!
Köszönöm! -
Dzsuri89
őstag
Írtam ugye pár napja az ICS-sel kapcsolatban, hogy rövid időn belül milyen hibák jöttek elő nálam. Azóta csináltam már gyári visszaállítást és a múltkor leírtak közül egyik se jelentkezett.
Nem tudom, hogy ti észre vettétek-e, de mintha tisztább lenne a hang beszélgetés közben. 2.3.6 és 4.0.3-nál, ha nagy kuss volt épp a vonalban, akkor hallottam ilyen minimális zajt, de 4.0.4 alatt nem észleltem semmi ilyet, úgyhogy jó pont.
Egyedüli dolog, amit kifogásolok az új rendszerrel kapcsolatban az az, hogy a launcher lehetne simább is. Számomra rontja a felhasználói élményt a menü esetenkénti laggolós animációja -
Dzsuri89
őstag
válasz
knyitogato #14722 üzenetére
Szerinted honnan lett a 4.0.4. ?
(#14724) csabibmx
Akkor én a kisebbik részhez tartozom.
Van CMW-ém de a telefont 95%-ban gyári rommal használtam.
Csak azzal tudtam 4.0.3-ról 2.3.6-ra visszatérni. -
Dzsuri89
őstag
válasz
hippo0315 #14718 üzenetére
Nem voltál béna, mert senkinek nem sikerült, aki 4.0.3. alól akart frissíteni 4.0.4-re. Páran jelezték is tegnap, olvass vissza. Én csak a 4.0.4 alatti recoveryt írtam le, hogy hogy is nézhet ki 4.0.3 alatt. A telepítő elindul, csak hibát dob ki és azért indul újra a telefon.
-
-
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
csabibmx #14693 üzenetére
Több ötletem nincs, mert hogy amit leírtam az elvileg jó, csak tuti hibát ír ki, amit más is írt előttem.
Kicsit nyomkodtam az ICS-t és ez alapján van pár tapasztalatom, amit meg is osztok veletek.
- sikerült azt elérnem, hogy a képernyő nem volt hajlandó elfordulni, csak újraindítás segített
- galériàban a képváltás borzalmasan bugos... valami katasztrófális, ahogy bejön a következő kép és felvillan az előző
- akad a gépelés gyári böngésző alatt (amikor írtam ezt a hsztt akkor is)
- képernyő lezárást követően felvillan a képernyőJavítottak sok dolgot, de ez az ics soha a büdös életben nem lesz olyan, mint a Gingerbread véleményem szerint...
Nekem nem jött be sajnos ez az ICS se... -
Dzsuri89
őstag
Felraktam a 4.0.4-et és megkukkantottam alatta a gyári recoveryt. Ugyan az, mint a 2.3.6. alatt.
Aki 4.0.3-at használ és nem akar belenyúlni a telefonjába, annak leírom, hogy miként tudja felrakni a 4.0.4-et. Nem próbáltam ki, csak remélem, hogy működik és mindenki boldog lesz.1. Töltsd le a 4.0.4.-et INNEN!
2. A letöltött fájlt nevezd át update.zip-re!
3. Másold fel az update.zip-et az SD kártya gyökerébe!
4. Kapcsold ki a telefont, majd a hangerő fel+bekapcsoló gombokat tartsd lenyomva, amíg bejön a Bootloader!
5. Menj a hangerő le gomb segítségével a Recovery-re, majd bekapcsoló gomb segítségével lépj bele.
6. Ha eltűnt az Android figura és sötét lett a kép, akkor tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot, majd nyomd hozzá a hangerő fel-t (nem kell nyomva tartani a két gombot egyszerre), majd enged el őket!
7. Hangerő le és utána bekapcsoló gomb (Ekkor lépsz be az Apply Update From /sdcard -ba)!
8. Hangerő le és utána bekapcsoló gomb (Elindul a telepítés), várj kb 1-2 percet, majd nyomd meg a bekapcsológombot, hogy újra induljon a telefon.Lépésről lépésre így néz ki telepítés, remélem a hiányos recovery miatt azért működik.
-
Dzsuri89
őstag
Azt csakis kizárólag Clockworkmod recoveryből lehet feltenni, vagyis nyitott bootloader kell hozzá.
Ha bootloadert szeretnéd kinyitni, akkor első hsz-ben találsz róla pár leírást, többek között az enyémet is.
Keress fel levélben és segítek szívesen, de ha keresel a topikban rom felrakásról, tuti találsz jó pár hszt.Nincs ODIN, szerintem nem egy nagy dolog. (Először nekem is annak tűnt.
)
Majd nemsokára neki állok felrakni a romot, de akkor a 2.3.6-os gyári recovery menüit leírom szépen, hogy mi hol található és ha szerencsénk van, akkor ugyan úgy vannak ICS alatt.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
szponzor #14611 üzenetére
Alkalmazás adatokat nem tudsz root nélkül kimenteni, legyen akármilyen mentésre szolgáló program.
Root nélkül csak a programok telepítő .apk-ját tudod kimenteni.
Ha netán szükséged lenne egy ilyen programra, akkor ezt töltsd le: AppMonsterA névjegyek szinkronizálódnak a telefonba megadott Gmail címmel. Ha csinálsz egy gyári visszaállítást, akkor az email cím megadás után automatikusan letöltődnek a névjegyeid a készülékbe.
-
Dzsuri89
őstag
Nekem már gyári Gingerbread 2.3.6 és gyári ICS 4.0.3 alatt is újraindult a telefon véletlenszerű módon. Az tuti, hogy ICS alatt többször indult újra a másfél hónap alatt, mint az 5 hónap Gingerbread használatnál. Valamit nagyon elbas*hattak az ICS-ben... bízom a 4.0.5-ös frissítésben, hogy 99%-ig sikerül kijavítaniuk a hibát.
Valaki ma beírta, hogy az ismerősének eltűnt minden adata az SD-ről. Hallottam már Nexus S alatt is ilyet, de én még szerencsére nem találkoztam vele, meg azért időnként másolom PC-re a cuccokat az SD-ről, ha netán ilyen jelenség lépne fel nálam.
-
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Quqesz #14347 üzenetére
Ha minden gyártó ugyan azt az ICS-t kapta akkor nálunk mi francért homályosodik a böngészõk 90%-a egyes honlapoknál? Valaki olvasott az SII-nél ilyen hibáról? Elvileg a kernel más ugye minden gyártónal, de szerintem nem éppen attól függ ez a homályosodásos téma. Világosítson fel valaki errõl legyen szíves! Köszi!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
knyitogato #14323 üzenetére
Ez ugyan olyan dolog szerintem, mint ami nálunk volt. Valakinek jó volt, valakinek nem. Nekem is 1-1,5 hónap után jöttek elő az olyan bajai, amiket már nem bírtam elviselni.
Igazából engem már ez az ICS mizéria annyira nem érdekel, hogy az hihetetlen.
Olyan, mint a menszesz, majd megjön egyszer...
Ha nem lenne az embereknek Androidos telója akkor mit várnának? -
Dzsuri89
őstag
válasz
F_Gergely #14318 üzenetére
Azért, mert kijött nekik is, ne hogy azt hidd, hogy olyan tökéletes, mint amilyennek lennie kéne. Olvass bele az SII topikjába és jó pár olyan hsz-t fogsz találni, amiben azt írják a hozzászólok, hogy rakják vissza GB-et.
Bízom benne, ha már ennyire megvárat minket a Google, akkor egy normálisan működő ICS verziót fognak kiszórni a népnek.
(#14320) slice14
Múlt héten pontosan erről volt szó. Egyik tagunk bemásolt egy leírást, amiben ott van a megoldás. Pénteki nap volt, ha jól emlékszem és egy igen terjedelmes hsz-ben közölte.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
F_Gergely #14292 üzenetére
Nem minden kamu programnál áll fent az a bizonyos "hiba", amiről szó volt. Szerintem ez programfüggő, hogy hogyan ékeli be magát a Marketba. Nekem ez idáig csak a Tunein Radio Pro-nál fordult elő.
Az az érdekes, hogy tavaly egyik ismerősömmel használtuk ugyan azt az ADW EX.apk-t, aztán jött 23Ft-os akcióban, majd gondoltuk megvesszük. Nekem sikerült, de neki már, mert neki beépült valamilyen úton módon.
Célszerű úgy törölni a programot, ahogy te is írtad, hogy először törlöd az adatokat, majd magát a programot.
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
MaCS_70 #14256 üzenetére
Azt én is belátom, hogy kevesebb a beállítási lehetõség a LP-ban, de nekem pont megfelelnek azok, amik benne vannak. Mindenkinek más a jó (még szerencse), de nekem a GO akkor cseszteti a szemem. Utóbbi 2 hónapban vagy 8or raktam fel a Go-t, de mindig rájövök kis idõ után, hogy számomra laggol és késõbb is nyitja meg az adott dolgot, mint a LP. Sokan azért szeretik, mert ingyenes és 80000000000 darab kiegészítõ van hozzá.
Részemrõl ennyit róla, ha neked jó akkor használd egészséggel. -
Dzsuri89
őstag
Múltkor írtam, hogy Go Launcher Ex-t használok. Tartott a csoda 2 napig.. Tetű lassú az egész, meg hibádzik az animációknál.
Launcher Pro a király, az hihetetlenül gyors, szinte nem is laggol.
Scale képernyőátmenet, nincs visszapattanás és nagyon pöpec.
Ráadásul úgy megy laggolás nélkül, hogy a magas minőségű görgetés is be van kapcsolva, vagyis nem mosódnak el/szemcsésednek az ikonok, widgetek. Sok launchert kipróbáltam, de ha bekapcsoltam ezt a magas minőséget, akkor kb összefosta magát a telefon tőle, össze-vissza akadt...Lehet, hogy nem frissül már a program, de hogy a legjobb launcher, az egyszer tuti!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
lord.lakli #14173 üzenetére
Azért nem tudtad megvenni másik telefonról, mert a gmail cím a lényeg és gondolom mind a két telefonba ugyan azt adtad meg.
Ha a leírás lépéseit követed akkor tuti sikerrel fogsz járni. Majd írd meg, hogy sikerrel jártál-e! -
Dzsuri89
őstag
válasz
frisco #14148 üzenetére
Írtam tegnap, hogy nem tudom megvenni a Tuenin Radio Pro-t, mert használtam már warezos verzióban és beépült a marketes fiókomba és akár mit csináltam, mindig azt írta, hogy megvettem, de letölteni már nem akarta, csak egy hiba üzenetet kaptam.
Megcsináltam azt a leírást, amit bemásoltál a hozzászólásodba és működik, végre megtudtam venni!Pedig még a marketes linket is eltávolítottam múltkor, de a marketes frissítés és adatok törlése már nem jutott eszembe, de a lényeg, hogy működik!
Köszi mégegyszer
-
Dzsuri89
őstag
válasz
forintuser #14137 üzenetére
Attol konnyes bucsut inthetsz.
En is ugyan igy jartam par napja, de errol par napja irtam. Sajnos azt a konyvjelzot sehogy nem tudod visszarakni. Amiota 12es frissitest megkapta az opera, azota szar... -
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #14123 üzenetére
-
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #14117 üzenetére
Én még 2.3.6-ot használok, az alatt a legjobb a Launcher Pro (volt) még májusi frissítéssel is. Ha laggolt is, akkor a többihez képest a legminimálisabban.
ICS-en én NOVA vagy Trebuchet Launchert használnék.Láttam, hogy vettél Galaxy Nexus telefont.
Tudsz egy kis élménybeszámolót adni róla? Mondjuk miben másabb az azon lévő ICS a miénkhez képest a FaceUnlock és kamerán kívül? Gondolok itt arra, hogy a launcher fürgébb meg stb... Volt már a kezemben nem is egyszer, de akkor elég meggyőző volt számomra, csak kíváncsi vagyok, hogy hosszú távon is az-e. Mennyire éri meg váltani Nexus S-ről Galaxy Nexusra?(#14118) oszyboy
Nekem a legutolsó frissítés előtt az alap témával is laggolt gyári 2.3.6-os rendszeren.
Ezt a témát raktam ma fel: HTC SENSE GO Launcher EX ThemeEgyáltalán nem akad tőle, ugyan olyan gördülékeny, mint a gyári témával.
Rakok még hozzá WidgetLockerrel Sense gyűrűs feloldást és Öröm éééé bódottá!(#14119) saviola55
"Ezeknek a launchereknek mi az elönyük a gyárival szemben?"
Úgy szabod testre ahogy akarod, változtathatsz rajta témákat, menü görgetési irányt, lapozási átmeneteket, dockban változtathatod az ikonok számát és még sorolhatnám.
Próbáld ki és meglátod. -
Dzsuri89
őstag
válasz
hallerlaller #14111 üzenetére
Nem értek azzal egyet, hogy minél több memóriát eszik egy Launcher, annál akadás mentesebb. Nézd meg a Launcher Pro-t, az alig eszik memóriát és nagyon gyors, folyamatos. SPB Shell több ram-ot eszik kb. 20-30MB-tal a TSF-nél, de az a TSF-hez képest laggol.
Tegnap este újra felraktam a 2 napja frissített Go Launcher EX-et és meglepődve tapasztaltam, hogy valami igen jó dolgot műveltek vele, mert sokkal gördülékenyebb lett a lapozásoknál, eddig azért nem használtam, mert laggolt össze-vissza. Ha így megtudják csinálni, akkor a mi a francért nem lehet ezt a kezdetektől megcsinálni?
(#14112) orrlyuk
Nem teljesen értem, amti írtál.
Olyan programra ír ki neked megvásárolt címkét, amit még soha nem raktál fel? Ha ez így van, az elég fura.Én speciel csak olyan esetről hallottam, hogy használta az illető törten és utána akarta megvásárolni, de nem tudta.
Szerintem ez nem a PLAY miatt van, mert anno a 23Ft-os appoknál egy ismerősöm az ADW EX-et nem tudta megvenni, mert előtte tört verzióban használta és neki is beépült a Marketjébe, mintha megvásárolta volna.Próbáltam már azt is, hogy amikor felraktam a Tunein Radio Pro-t, akkor a Titanium Backup segítségével eltávolítottam a Market linkjét, de eredménytelenül csináltam mind ezt.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
janika1988 #14106 üzenetére
Én a Tunein Radio Proval jártam ugyan így, azt speciel a Getjarról szedtem le... Semmi megoldást nem találtam rá sajnos.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
orrlyuk #14094 üzenetére
Engem is fusztrál, hogy a lapozós ujjmozdulatoknál a kijelölés aktiválódik. Én speciel nem találtam meg ennek a kijelölési dolognak a kikapcsolását, mert konkrétan alig lehet valamit beállítani, amit meg igen, az kb az ember szeme előtt van, pontosabban a képernyő bal felén.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
RAID 2 #14072 üzenetére
Ez a Launcher elképesztő, hihetetlen, hogy milyen gördülékeny, még egy minimális laggolást se érezni kezelésében. Még egy ilyen launcher nincs az egyszer tuti, optimalizációból 5*. Véleményem szerint egyáltalán nem csicsás, teljesen újfajta lehetőségeket tár a felhasználók elé, ebben aztán igazán kiélheti a felhasználó a testreszabási vágyait. Más is írta az oldalt elhelyezett kapcsolókat, nagyon jó pofa és hasznos tényleg.
Az élőhátteret sajnos nem kezeli, pedig kíváncsi lettem volna, hogy mennyire lassítja be a rendszert, ha egyáltalán belassítaná. Leginkább a legtöbb launcherben megszokott főképernyők közötti jobbra-balra váltást hiányolom belőle, mert itt a bal sarokban lévő gombra kell először rábökni és utána a megfelelő képernyőt kell kiválasztani.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen újdonságai lesznek még ennek a remek launcherek a várható frissítésiben.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
MaCS_70 #14024 üzenetére
Teljesen jók, amiket írtál. Két érintéssel lehet egy mappát listára rakni. Nagyon ésszerűen, átláthatóan van felépítve a lejátszó. Van többméretű widgetje és le lehet tölteni hozzá külön kinézeteket.
Itt van a próbaverziója, próbáld ki: Player Pro
-
Dzsuri89
őstag
Múltkor volt nagy zenelejátszós beszélgetés itt a topikban, de a PLAYER PRO-ról nem esett egyetlen szó sem.
Én azt használom, szerintem nagyon jól szól, van sokfajta EQ beállítás, letölti az albumborítókat és az előadók képét netről, meg még sorolhatnám.OFF: Az Ncore webshopról is beszerezhető kedvezményes áron.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #13861 üzenetére
Egy hozzászólás erejéig beállok az Android vs. WP7 témába.
Az utóbbi pár hétben, amikor megfordultam elektronikai üzletekben, mindig megnyomkodtam a Lumia 800-at. Igaz ami igaz, hogy valami hihetetlen, hogy milyen gördülékeny az egész rendszer, egyszer sem laggolt, még minimálisan se a menüben való mozgáskor, animációknál. Körülbelül ennyi volt, ami tetszett a telefonban, semmi más!!!
Nekem még meg se fordult a fejemben, hogy WP7-re váltsak, mert Android után olyan érzésem lenne, mintha börtönbe zárnának.Szerintem az optimalizációban jobb a WP7, semmi másban.
-
Dzsuri89
őstag
Az Opera frissítésében valamit nagyon durván elbas*hattak, ugyanis ha kimentem Titanium Backuppal a programot+adatot, majd egy másik romon (vagy akár ugyan az a rom, csak újra flashelve/gyári visszaállítva) visszatöltöm, akkor elindul, majd bezárul. Csak is akkor működik, ha törlöm belőle az adatokat, ami egyenlő a könyvjelzők elvesztésével... :@
-
Dzsuri89
őstag
válasz
saviola55 #13725 üzenetére
Várhatóan 2012-ben.
Ez egy igen jó kérdés, de már nagyon húzzák az egészet. Amit te használsz az is hivatalos, csak pár nap után visszavonták a felhasználók problémázásai miatt. Ez idáig nem nagyon érdekelt, hogy mikor jön a javítás, de már én is igényt tartanék rá...
Slice14 megelőzött.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bajnokpityu #13713 üzenetére
A beállításokban engedélyezni kell a program számára a Root-ot, aztán majd csillag ikonnal ellátottFavourites-re nyomsz és az előugró ablakon pedig a / jelre.
-
Dzsuri89
őstag
Kérdezte ma már valaki, hogy milyen beállításokat érdemes a Voodoo-ban megcsinálni.
Én is feltenném ugyan ezt a kérdést a jobban hozzáértő egyéneknek.
Én speciel csak a Bass Boost-t aktiváltam, hogy legyen jó mély hangzás, a többit nem igen vágom, hogy mire jó. Ezeknek mi lenne a tökéletes beállítási lehetőségük?
Valaki írja legyen szíves.Köszönöm
-
Dzsuri89
őstag
válasz
saviola55 #13698 üzenetére
Titanium Backup mindenképpen hasznos, mert azzal minden alkalmazást ki tudsz menteni a beállításaival, játékokat mentésekkel, tudsz törölni rendszer alkalmazásokat vagy esetleg lefagyasztani őket.
A Voodoo is tudtommal root-ot kér.
ES File Explorer is tud root joggal a rendszerben kutakodni, de ilyen program még a sokak által kedvelt Root Explorer is.Ha gyári visszaállítást csinálsz egyszer vagy kedvet kapsz egy kis főzött romra, netán 2.3.6-ról áttérsz 4.0.3-ra, akkor pár érintéssel visszavarázsolhatod a programjaidat, nem kell sok időt elpazarolni a marketes letöltéssel, meg tényleg a beállításaik is megmaradnak.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
saviola55 #13695 üzenetére
Ott valami mást rontottál el, mert egy sima parancstól nem fog olyan dolgokat művelni a készülék, amit nálad csinált. Én már 2-szer zártam vissza fél év alatt és semmi baja.
Arra az esetre írtam a Bootloader visszazárást, ha netán gond lenne a készülékkel és szervizbe kéne vinned. -
Dzsuri89
őstag
válasz
saviola55 #13693 üzenetére
Ahogy írta előttem Slice14 is, majd újra kell rootolni a készüléket.
Visszazárni se nagy kunszt a Bootloadert, csak meg kell csinálni a leírásomban található lépéseket. Szerintem eléggé szájbarágósan leírtam képekkel együtt.
Amúgy üdv a klubban.
Mikor megvettem a telefont másnap már szervizbe vittem, mert elbas*tam egy felesleges boot.img betöltésével és újraindult állandóan.
Utólag simán meg tudtam volna csinálni, de akkor még nem voltam képben a témával.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Nescafé #13603 üzenetére
Csütörtökön felraktam egy CM7 Nightly-t, de péntek este kifagyott állapotban vettem elõ a telefont... A Stable 7.1.0.1gyel anno ilyen problémám nem volt, azzal csak pár app fczett. Szerintem a Stable jobb a mindennapi használatra, én ezt tudom leszûrni az egészbõl. A Nigthly még a rom managerben fizetõs is, de inkább leszedem a Cm hivatalos oldaláról ingyen, ha szükségem van rá.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
KrissszG #13575 üzenetére
Az enyém picivel rövidebb, mint maga a kijelző, viszont lehet, hogy van 100%osan rápasszoló, amit a Samsung boltból lehet rendelni, de az meg horribilis áron van... Tokban hordom, így a kijelzőről való fólia felválást még egyszer sem tapasztaltam, de még csak jelét se láttam. Alul meg felül nálam se tapad rá teljesen, de ez a hajlított kijelző miatt van.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
FőDudu #13561 üzenetére
Fogadjunk, hogy van rajta karc.
Majd este kis asztali lámpa alatt vagy verőfényes napsütésben (ha lesz ilyen valamikor mostanában) nézd meg jó alaposan a kijelzőt, miután teljesen letisztítottad és fogsz látni rajta mikrokarcokat. Fólia nélkül tokban hordtam 2 hónapot és az enyémen is volt 2-3, pedig aztán vigyáztam rá rendesen.
Az a fólia szerintem nagyon gagyi lehetett, ha zavart a használatban, mert én Jackbácsitól vásároltam pár hónapja és egyáltalán nem zavaró, szépen csúszik rajta az ujjam.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
forintuser #13556 üzenetére
Felraktam a CM7-ből a legutolsó Nightly-t, aztán rá egy Touchwizz téma + ADW EX launcher és mintha Samsung GUI-m lenne.
Amíg nem jön javított hivatalos ICS, addig inkább GB-zek, hogy ne unjam meg annyira az ICS-t. -
Dzsuri89
őstag
A végleges verzió már kint van a CM9-ből?
Néztem a hivatalos oldalukat, de csak a CM7-es verziókat találom. -
Dzsuri89
őstag
Ha már a kameránál tartunk, akkor szeretnék mutatni nektek egy jónak ígérkező appot.
-
Dzsuri89
őstag
Aki gyári 2.3.6.-ot használja, annak a zene lejátszója ugyan olyan, amilyen eddig volt? Kék hangszórós az ikonja és maga a lejátszó is ugyan olyan?
Azért kérdeztem, mert pár napja kipróbálás szinten felraktam a Go Launcher EX-t, amikor bementem a főmenübe, akkor láttam pár Google Inc. által gyártott program ikonjánál egy frissítési jelölést. Megnéztem azokat az programokat és érdekes fogadtam, hogy jó pár alkalmazáshoz van (Music, Earth, stb...) frissítés, amit a Market nem jelzett soha, csak akkor derült volna ki a frissítési lehetőség, ha megkeresem az adott programot a Marketen. 2.3.6. alatt a frissített zenelejátszó úgy nézz ki, mint az ICS alatti, csak az ICS-ben lévő plusz beállításokat nem tartalmazza, mondhatom úgy is, hogy csak a külseje változott meg, meg az ikonja.Akik 2.3.6-at használnak, azok közül valakinek frissültek automatikusan ezek a programok vagy ti sem tudtatok róla?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
szabeska #13267 üzenetére
Nekem is kb ugyan annyit ad a progi, csak gyári 2.3.6-tal és számomra is elég gyors, pedig aztán válógatós vagyok.
(#13268) hallerlaller
Az még odébb lesz szerintem, hogy két vagy annál több magos készülékem legyen, mert ez a telefon bőven jó számomra, semmi bajom nincs vele.
Minden nap lefekvés előtt majd lefuttatom a tesztet, hogy nyugodtan tudjak aludni.SE
-
Dzsuri89
őstag
válasz
kolosanyi #13263 üzenetére
Kíváncsi voltam, hogy más Romok az új Quadrantban hogy teljesítenek, de amúgy sok értelme valóban nincs.
Azt nem vágom, hogy mit alakítottak a progin, hogy eddig volt 1860pontom, most meg az 1200at se éri el. Ráadásul maga a teszt kb 3xor hosszabb idõt vesz igénybe. -
Dzsuri89
őstag
Tegnap frissült a Quadrant és kíváncsi lennék, hogy a gyári ICS 4.0.3 és egyéb Romok mennyi pontot kapnak?!
Gyári 2.3.6-os rom+kernel kemény 1142 pont, még a programban bejegyzett pontot se érte el 3 futtatás után. -
Dzsuri89
őstag
válasz
nexusking #13105 üzenetére
Írtam az előbb, hogy én állandóan tokban tartom, viszont két mattulási pont így van a hátlapon. Az egyik a lenti hajlat jobb oldalán és a másik pedig a Samsung felirat felett fél centire. Ebből kiindulva tuti, hogy a súrlódástól kopik.
Írtad pár hozzászólással korábban a garanciális cserét. Ezzel kapcsolatban mesélnék neked egy sztorit. Fateromnak volt egy Nokia Prisma típusú készüléke, annak az előlapján lévő fenti bal és jobb sarok kopott le átlátszóvá, ami alapból fekete volt és a Nokia képes volt garanciálisan cserélni. Mondanám, hogy próbáld meg a Samsungnál bejátszani, de ahogy őket ismerem, tuti kiröhögnének és utadra bocsájtanának. Egy opció azért van a tarsolyukban tutira, ez pedig nem más, mint a szoftverfrissítés, hiszen tudjátok, az MINDENT megold...
-
Dzsuri89
őstag
válasz
tibz03 #13098 üzenetére
Így van persze, csak az ICS már alapból az SD-re hozza létre a mappákat külön-külön a "kártya" gyökerébe, nem abba a bizonyos "media" mappába.
Mikor felraktam anno az ICS-t, akkor egyből ott figyeltek az emlegetett mappák, nem idővel jöttek létre. Lehet köze volt annak, hogy a ROM-ot egy csupasz SD-re raktam fel.Szerintem ezt megdumáltuk.
Az én telefonom augusztus óta kb. 1-szer látott csupasz felületet, gondolok itt a tokon és kezemen kívüli életre.
Osztálytársaim ki is röhögtek érte, hogy nem merem lerakni még az asztalra se.
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
volvoguy #13092 üzenetére
Ha meg nem akarod újra húzni a rendszert, akkor miért nem csinálod meg saját kezűleg azokat a mappákat? Ugyan úgy fog működni. Az ICS használók közül biztos lesz valaki olyan rendes, hogy leírja az alap mappáit, amiket az ICS hozott létre és neked nincs más dolgod, mint pl PC-én megcsinálni őket. Segítenék szívesen, csak jelenleg 2.3.6-ot nyúzom.
(#13093) Recon
Az ICS már alapból létrehozza ezeket a mappákat, ráadásul nem is 1-2-őt.
Anno ezen csodálkoztam is, mikor kezelésbe vettem a jégkrémszenyát.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
fokukac #12949 üzenetére
ERRŐL az oldalról leszeded a "Android 2.3.6 (Build GRK39F/XXKF1 Radio/KA3 Bootloader)" verziójú ROM-ot.
Nem szükséges, de át is nevezheted Update.zip -re és másold fel a telefonod USB tárának a gyökérerébe. (Ne rakd semmilyen könyvtárba, csak simán másold fel).Kapcsold ki a telefonod, majd hosszan nyomd le egyszerre a HANGERŐ FEL+BEKAPCSOLÓ GOMBOT és addig tartsd nyomva, amíg elő nem jön egy Bootloader menü. Itt válaszd a Recovery menüpontot. (Hangerő nyilakkal lehet fel-le lépkedni és a bekapcsoló gombbal OK-ézni.) Amikor elsötétül a kijelző, akkor nyomd le a bekapcsológombot, majd nyomd hozzá a hangerő fel gombot, hogy megjelenjen a Recovery.
Válaszd a "Wipe data/factory reset", majd "Wipe cache partition" és legvégül az "Apply update from /sdcard"-ot és a megjelenő menüpontban keresd ki az általad felmásolt update.zip-et és telepítsd fel.
Ezzel a módszerrel természetesen a telefonod gyári állapotba kerül, törlődnek a beállításaid, programjaid!Ha ICS-t akarsz felrakni, azt ugyan így kell, csak az ICS-es ROM-ot kell leszedni hozzá.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
szabeska #12708 üzenetére
Szerintem akkor kapcsolódik a Google fiókodra a telefon, mert csakis net elérésnél vált zöld színre a térerő jele, 3g esetén a 3g jele és wifinél pedig a wifi jele.
(#12710) nexusking
Felesleges minden héten ugyan azt a kérdést feltenni...
Senki sem tud semmit a frissítésről, ha esetleg mégis azt úgy is valaki megosztja velünk, na meg persze észleljük a készülékünkkel. -
Dzsuri89
őstag
Ha ezt a két dolgot kijavítanák, akkor nagyon értékes program lenne. Jut eszembe, hogy még az se lenne rossz, ha lefixálná magát a notibár legfelső részén, szóval az új értesítések ne mozgassák a össze-vissza. Tetszene még az is, ha a színeket nem csak kiválasztás alapján lehet megadni, hanem színkóddal és akkor fullra olyan színeket tudnánk beállítani, mint az ICS kék, vagy GB zöld.
Ezektől függetlenül nagyon jól ki van találva és használható.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
palesz53 #12633 üzenetére
Sejtelmem sincs, hogy nálad miért tré a helyzet, mert én az előbb elindítottam a programot és kijelzi rendesen a telepített, illetve a telepíthető programokat is egyaránt.
Felnéztem az SDK hivatalos honlapjára, de nem láttam újabb változatot belőle, amitől esetleg ez a hiba lenne.
Ha van lehetőséged, akkor próbáld meg ezt a packot másik gépre felrakni, több ötletem sajnos nincs.(#12637) Asbee
Pár napja visszaraktam a 2.3.6-ot, aztán én is meglepődve tapasztaltam, hogy Gingerbread alatt nem megy a kapcsolók kihelyezése a notibárra ... :S
-
Dzsuri89
őstag
válasz
palesz53 #12629 üzenetére
Nem sántít ott semmi, csak nem olvastad a fórumot folyamatosan, így nem tudtad, hogy frissítve lett a pack, de ezt kétszer is írtam már. A leírás jó volt, csak a program lett más a frissítés után. Töltsd le újra az 1.hsz-ból a már friss vreziós fájlokat. Javaslom azoknak is, akik az én általam feltöltött cuccok alapján rootolták a telefont régebben.
A winusb-ben ott kell lenni annak a feliratnak pedig, mert az nem változott.
-
Dzsuri89
őstag
Emlékeim szerint még nem volt, de ha igen akkor bocsi mindenkitől.
Találtam ma egy Xperia Arc S Launchert pár eredeti Sony-s Widgettel. Nekem nagyon bejön az egész, mert elég gyors, szép animációk, ritkán akad és tetszenek még az energia kapcsoló widgetek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Dune: Awakening
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest