- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
keyol
aktív tag
Nekem az ICS OTA-n jőtt és pl a wifi sokkal gyengébb volt mint a most feleakott MIUI PERU 1.12.2 romnál.Ahol az ics-n volt egy csík ott a 2.3as miui-val van 3 csík.
-
tothir
tag
Nekem az a tapasztalatom az ics-sel, hogy számottevő gyorsulást nem hozott, vannak extrák amik nagyon jók, pl zenelejátszó hangszínszabályozása, vagy adatmennyiség mérése, de azért ez is képes lagolni...
Ettől függetlenül tökéletes telefon, habár a gyorsabb akumerülést én is észrevettem.
Apropó, jelly bean frissítés mikor jön? Viccen kivül, azt még meg fogjuk kapni?
Két teljes verziót meg kellene kapnia egy referenciakészüléknek szerintem. -
Toobee
veterán
válasz rerros #11454 üzenetére
Mivel van, aki már megkapta OTA-n, ezért ez a hivatalos ICS, amit visszavontak. Én is megkaptam az OTA frissítést, mivel a Google nem ajánlott fel szintén OTA-n keresztül egy 2.3.6 downgradet, szintén hivatalosan, ezért nincs miről beszélni. Nem láttam sehol olyan sajtóközleményt, miszerint mindenki rakja fel CWM-ből a 2.3.x-et, mert nem hivatalos ICS-t küldünk ki OTA-n, hanem egy beta verziót.
-
rerros
tag
sajnos tévedsz. az, h google szerveren vannak romok, amiket lehúzhatsz, nem jelenti azt, h az a "hivatalos" rom. Az OTA (amint a nevében is benne van), a "levegőn át jön" bele a telefonodba :'D , nem pedig egy szerverről kell lehúzni. attól, hogy te lehúzod nem teszi hivatalossá.
@(#11455) Toobee: én is megkaptam OTA-n (amit nem engedett telepíteni), de ha valamit visszavonnak akkor az már elveszti upt-to-date státuszát, ergo nem hivatalos. downgradet azért nem kaptál, mert nem számoltak gugliék azzal, hogy túl hamar, félkész állapotban kezdenek el valamit otázni, amit aztán hamar le is állítanak még aznap.
Nem láttam sehol olyan sajtóközleményt, miszerint mindenki rakja fel CWM-ből a 2.3.x-et, mert nem hivatalos ICS-t küldünk ki OTA-n, hanem egy beta verziót.
nyilván, mert nem fogják elismerni, h beta verziót küldtek ki.
[ Szerkesztve ]
-
keyol
aktív tag
-
Toobee
veterán
válasz rerros #11461 üzenetére
Hol veszítette el? Mutass egy cikket kérlek, vagy hivatalos álláspontot? Szerintem meg azért vonták vissza, mert sokan panaszkodtam pár dolog miatt. Ezek szerint, ha én ezzel a ROM-mal bevinném a telefonomat a szervizbe, akkor elveszítené a garanciáját? Nagyon érdekes, amit mondasz, de kár, hogy semmilyen oldalról nem tudod alátámasztani, mondhatni, hogy a Te agyszüleményed az egész.
-
addikt
válasz rerros #11459 üzenetére
OTA-n kijött, amiről te is beszélsz. Google oldaláról máig letölthető ugyan ez az update zippelve. Ráadásul a zippes megoldást a Google adja, nem a bolti ABC rakja fel az oldalára. Akkor miről beszélünk? Hivatalos vagy nem? Ez mindig hivatalos marad. A kérdés, hogy a bugokat javítják-e vagy sem. Ha nem akkor is hivatalos marad, csak bugos. Amit már valljunk be láttunk több nagyvállalatnál. (Mellesleg nekem egy bug sem jött elő, amiket említettek eddig általánosságban pl akkuidő.)
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Nescafé
őstag
És esetleg valami hir sincs még az újabb frissitésről?
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
KrissszG
tag
Még simán törölheti. Egyelőre szerintem azért nem történt vele semmi, mert elemzik a ROM-ot. Aztán ha kiderül, h valóban bug-os, törlik, javítják, újat adnak ki. De azt is simán el tudom képzelni, h kiadnak egy hivatalos útmutatót, amivel manuálisan fel lehet tenni és 100% jó lesz. Sokan sokféle módon tették fel manuálisan, ezért lehet, hogy valakinek jól működik, valakinek nem.
Az OTA... háát... ki tudja... lehet, hogy oda is jön majd egy picit módosított OTA, ami mondjuk töröl valami cache-t és onnantól OTA-n keresztül is jól megy fel az ICS.
Ezek csak találgatások... meglátjuk mit lép barátunk a Google.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz Grande Ale #11469 üzenetére
(#11458)
-
Asbee
veterán
Visszament nexusbeam miui után, és nem tudom mi történt de az akku nagyon durván bírja.
-
mrfire08
tag
amugy szentem most a miui a legjobb erőseeb a wifije bármékénél vki le tudná írni mi lehet a baj ha cwm-ből akarom visszatenni a gyári 4.03-at és azt írja hogy installing aborted vagy ezt hogy kell visszatenni?
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. Valakinek produkál olyat a telefon hogy töltés közben alacsony fényerőn világít folyamatosan a kijelző (hiába kapcsolod ki a kijelzőt)?
-
sagit
veterán
Ki vágja nagyon az NStools nevű appot?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Dzsuri89
őstag
válasz mrfire08 #11472 üzenetére
Szerintem kell neki a gyári 2.3.6., mert telepítés előtt ellenőrzi, hogy hivatalos ROM-ot használsz-e jelenleg a készüléken.
(#11454) rerros
Ez valami újévi térfa, amit ma kitaláltál?
Azért mert neked nem jött meg OTA-n az ICS és másnak igen (többek között nekem is) az már nem hivatalos? Ha vennéd a fáradalmat és csak visszaolvasnál, akkor több napon át az volt a téma, hogy kinek jött meg és kinek nem...
Szinte minden mobilos oldalon volt hír a Nexus S-es ICS frissítés elindításáról...
Én felraktam még OTA előtt CMW-ből az XDA-n található verziót és 100%-ban ugyan az...[ Szerkesztve ]
-
tonerz
aktív tag
válasz PowerBuldog #11453 üzenetére
A Nexus One 2.1 referencia telefon volt, és jött rá Froyo + Ginger is hivatalosan.
Viszont ha fentiekből indulunk ki akkor a mi Nexus S telónk Ginger referencia volt, akkor az ICS-en kivűl még a Jelly Bean verziót is meg kellene kapnunk.Viszont az eddigi (kb 2hete) hivatalos OTA frissítésem óta eddig 2x dobta el a hálózatot (eddig ilyet soha nem csinált 6 hónap alatt) illetve érezhetően gyorsabban merül.
-
kolosanyi
veterán
válasz Dzsuri89 #11476 üzenetére
Hagyd.
-----------------------------------------------------------
Most nézem, a Slukkica által közzétett I9023-TSM-4.0.3-IML74K ROM-ban benne van a deep sleep mód (CPU Spy szerint). Viszont ez elvileg full stock ROM, akkor ezek szerint beletette a kugli, vagy eddig is benne volt és én nem tudtam róla?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
válasz kolosanyi #11481 üzenetére
Többet amúgy se kívánnék ehhez a hülyeséghez hozzászólni.
(#11460) Toobee
Mivel én megkaptam, telepíteni is tudtam, ezért az én ROM-om hivatalos! A Google küldte ki, nem a Metszőollós Jóska nyomta meg véletlen "gyárlátogatás" alkalmával, a béta ICS OTA küldés gombot...Jót röhögtem.
-
havri1
félisten
válasz Slukkica #11486 üzenetére
1.12.2 tsmben, a scallingot átraktam töltés közben perfomancera, nem vettem észre különösebb változást. Belaggol a böngésző, meg látni a rendszeren, hogy akadozgat.
Mivel MIUI-t használok szinte eleje óta, nem is emlxem, másikkal is ilyen lett volna..
Mit érdemes még kipróbálnom szerinted?[ Szerkesztve ]
havri
-
Slukkica
őstag
válasz havri1 #11487 üzenetére
Nézd meg pl Quick Sysrem Info-val hogy melyik process veszi el a teló teljesítményét.
Ha megvan a ludas akkor azt kell kiirtani. Én mindig ondemond-ban használom a scalling -ot.
A fő rendszerén az 1.12.2 pureMIUI! Nekem ilyen nem jelentkezett. Bár operával nem próbáltam.₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
havri1
félisten
válasz hallerlaller #11490 üzenetére
Nincs húzva, mert 1100 en és 1200on is újraindulgatott (ondemand módban).
Úgy értettem, hogy akadt ebben is abban is a böngésző töltés alatt. Mondjuk nem tudom van e köze, ezt csak autós töltővel teszteltem..havri
-
Dare2Live
félisten
Azt tudja vki, hogy ebbe a telóba is Wolfson DAC van? És megy vele a Vodoo sound?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
sagit
veterán
válasz hallerlaller #11493 üzenetére
én az SGS-ben a gpu-t piszkálgatom csak mostanában, ICS alatt van értelme
ti ezzel nem próbálkoztatok még?
-
sagit
veterán
válasz hallerlaller #11495 üzenetére
az ui-nál nem látok különbséget énsem, de pl MC3-nál már annál inkább
a gyári launcher is jobb lett bár mondjuk ugye nekem csak portom van. de azon segített nekem. adw alatt viszont ugyan olyan gyors
[ Szerkesztve ]
-
hallerlaller
addikt
régebben raktam fel olyan kernelt amiben meg volt emelve 240-re a gpu órajel, na az kifagyott rögtön, lehet valahol manuálisan is állítgatni?
a gyári launcher is jobb lett
nálunk meg pont hogy rosszabb, a stock alkalmazáslista 2.3.6-alatt teljesen folyékonyan gördült fel-le, most meg hogy egybe van a modulokkal néha belaggol :S ebből én arra következtetek hogy launcher továbbra sem gpu gyorsított.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
sagit
veterán
válasz hallerlaller #11497 üzenetére
amikor belépek nekem is laggol, de az kicsit mintha javult volna a gpu oc hatására... mind1 végül is mert úgy is adw-t használok.. ő is tudja a hardveres gyorsítást és lefolyik a képernyőről
nekünk a glich v14 kernelnél van manuális állításra lehetőség itt le is írtam hogyan
azt gyanítom hogy amelyik kernelhez jó az nstools azokkal ezt meg lehet játszani de ennek utána kéne nézned
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Ezt próbáljátok ki.Én ma megcsináltam és maga a rendszer is sokkal folyékonyabb lett.A fogyasztásra még nem tudom milyen hatással van.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
hallerlaller
addikt
na majd akkor kernelezek, ugyis kijött a GLaDOS V2.6.
tudja a hardveres gyorsítást
vegyesek az érzelmeim ezzel a hardveres gyorsítással, ahol gyorsabbnak érezni a telefont az a gyári böngésző és a gyári navigáció, most lehet hogy csak magát az appokat írták át hogy használják a gpu-t ha eddig nem tették, de launcherban nem vettem észre semmilyen gyorsulást, ugye az is van odaírva hogy gpu gyorsítás az alkalmazásokban, fene tudja hogy ebbe beleértik az alkalmazásfelületet is (launchert)
na meg ha kikapcsolom hogy ne használják akkor sehol semmi nem lesz lassabb, gyári böngésző, 3D-s játékok se..
ha meg olyan jó ez a gpu gyorsítás akkor miért tették kikapcsolhatóva?
felvilágosíthatna valaki ezzel kapcsolatban mert sok kérdés merült fel így bennem pár hét használat után.Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Borderlands 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...